2013. április 1., hétfő

19. Bejegyzés: A belső Föld és a felszín.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben Agartháról (Belső Föld) lesz szó. A mostani bejegyzés a Földanya felém intézett kérésének következtében született meg. Erről a témáról rengetegen írnak az interneten és különböző könyvekben, hogy mégis a Belső Föld kik által lakott és milyen módon is közelíthető meg a felszínről. Mint mindennek. Ennek is megvan a maga ideje és módja. Mivel magam is tudom, hogy nem minden információ lehet 100%-san igaz. Ezért kérlek kedves olvasó még mielőtt elkezded mélyre szánóan olvasni a cikket. Kérlek állj a középpontodba és kérj engedélyt arra, hogy betekinthess az Akasha könyvtárba. Igazából itt minden megtalálható a Föld igaz történelmével is kapcsolatosan. Ezért közvetlenül is a belső iránytűd segítségével megtudod állapítani, hogy az információ mennyire helyes vagy pedig mennyire helytelen. Amikről itt most szó lesz.

Na, de most. Remélem betartod az előbb hozzád intézett kérésemet, hogy az információkat letudd ellen őrizni. Ugyanis te is tudod jól a szívedben kedves olvasó, hogy én sem vagyok tökéletes és tévedhetetlen. Hiszen én is egy olyan egyszerű ember vagyok, akárcsak te vagy mint a Teremtő bármelyik teremtménye az univerzumban.

Na, de vágjunk a közepébe.

Maga Agartha több száz olyan közösséget (civilizációt) alkot amelyek nagyon nagy többsége a 4-5-ik dimenzió különböző síkjain helyezkednek el. Ezek nagy része (Cirka 80-85%) emberi civilizáció, akiknek az anatómiai értelemben vett különbsége az mi tőlünk, hogy magasabbak, más a nyelvük, a képességeik, a technikáik és a bőrszínük (pl.: kék bőrűek).

Ilyen civilizációk például maga Shambala, Telos, Montu és még számtalan város és falu. Ezeket a helyeket kristályok veszik körbe melyeket energiatermelés, gyógyászat, kommunikáció és könyvtárakként való üzemelés céljából hoztak/hoznak létre és használnak. Ezek a kristályok 6-20 méter magasak és 3-8 méter szélesek szoktak lenni. Attól függ, hogy éppen mire szánják őket. A kisebb kristályokat úgy használják, mint például a nálunk található USB-s pendriveokat vagy pedig különböző adathordozó (Floppy, CD, DVD, Bluray lemez vagy más a számítógépekben megtalálható adathordozók vagy tárolók.) egységeket.

Agarthában a közlekedést kristállyal működő gyorsvonatokkal oldják meg, amik egész (A felszínre is irányuló) barlangrendszereket hálóznak be. Amik alatt nincsenek sínek, mint nálunk.

Az Agarthaiak a felszínen élőkkel egészen az 1800-as évek végéig tartották a szó szerinti fizikai kapcsolatot. Az utolsó főbb és sikerekben gazdag kapcsolatok Verne Gyula expedícióit követően váltak jellemzővé. Ugyanis az Agarthaiak nagyon nagy része a felszínen élőkkel szemben, akik letudtak jutni hozzájuk valamilyen szerencse folytán. Azok számára felfoghatatlan és egyben csodálni való szeretetteljességet és barátságosságot tudnak tanúsítani.Ők ilyenek minden felszín lakóval, aki megkeresi őket. Ugyanis a legtöbben a Verne és az azelőtti expedíciókat követően nagyon sok tudattalanul pozitív emberrel futottak össze. Akik valamilyen kollektív tudatosság (miatt is) folytán titokban tartották a találkozókat.

Miután az olyan személyek is lementek a különböző barlangrendszereken keresztül Agarthába, akik valamilyen kincsek utáni kutatási vágy vagy bármilyen kapzsi vágy vagy eszme nevében oda lementek. Azok a személyek sok dolgot például ékszereket vagy kristályokat megpróbáltak eltulajdonítani a Belső Földiektől. Aztán mivel már egyre többen lettek ilyenek, akik az 1850-60-70-es évektől kezdve megpróbáltak lejutni a Belső Földbe. A Belső Földön élők közös felső vezetése úgy döntött, hogy a levezető járatok nagy részét elárasszák vagy pedig beomlasztják. Kb. 98%-a a járatoknak le lett zárva és csak néhány nehezen megközelíthetőt hagytak szabadon. Ahonnan kiküldhetik azokat a személyeket közülük, akik önként kimerészkednek és kíváncsiak a felszínre.

A Föld jelenlegi felszínén élők kormányzatai is tudnak Agartháról (Belső Föld). Ők mindenáron megakarják szerezni az ő tudásukat és technológiájukat. Ami hála a Teremtőnek ezidáig sem és sosem fog sikerülni. Ebben az évben pontosan 3 hónapja az USA titkosszolgálata a CIA (A háttérhatalom megbízásából) és az USA katonaság (Félrevezetés által) együtt karöltve megpróbált lefúrni Telosba, ahol kiakarták irtani a Telosbelieket, mert kapcsolatban vannak és voltak a Föld különböző tájain élő emberekkel. Ami meg zavarja a háttérhatalmat.

A háttérhatalom számára ezek a civilizációk és tudásuk hatalmas veszélyt jelentenek. Ugyanis megalapozatlanná, szükségtelenné és keresztül húzzák az összes számításukat, ami az ő hatalmuknak támaszt ad/adhatna. Ezért is nem adnak róluk nyíltan információkat a köztévékben vagy más "nyilvánosnak" nevezett médiákban.

A nem emberi lények, akik Agarthaiaknak adják kik magukat. Ők a 4-ik dimenzióban(!!!) élnek. Ők az úgy nevezett pokol koncepció szerint vannak ott. Na, de róluk többet nem is kívánok szólni...

Menjünk tovább. Agartha mostani lejáratai egyedül az északi és a déli sarkon találhatóak. A déli sarkon az amerikaiak és a németek bázisokat tartottak fenn a második világháborúban és azt követően is. Mostanra ezek a bázisok vagy megszűntek vagy pedig korlátozottan a Föld alatt működnek (még).

Ezért is nem engedik civil repülőjáratoknak, hogy még magát a sarkok határát is megközelítsék különleges engedélyek nélkül. Vajon mi lehet az ok arra, hogy lezárnak egy olyan területet, ami elvileg mentes a katonai dolgoktól? Pontosabban csakis maguk a lejáratok oda Agarthába.

A vezetőséget Agarthában maguk a legidősebb és egyben leges legbölcsebb lények alkotják. A tagságuk 400 fő. A tagok száma a települések szerint van megállapítva. Hasonló, mint egy planetáris tanács,

Maga a formális vezetője a tanácsnak Földanya (Gaia). Gaiaról azt kell tudni, hogy minden földlakónak tudja az összes tulajdonságát. Ő maga az isteni kasztnak is a tagja. Olyan formában jelenik meg, mint amilyennek te elképzeled. Pontosabban emberi formában. Hiszen ő maga is ember. Bátran fordulj hozzá, ha bármi gondod van.

Ha nem érzed biztosnak magad, hogy Gaiaval beszélsz (Mert nagyon finom és lágy az energiája.), amikor beszélsz, akkor kérd meg a Teremtőt vagy a segítőidet, hogy segítsen neked eljutni a kérésednek Gaiahoz. Gaiaval az összekapcsolódás mindennapos szinten nagyon is javasolt. Hiszen te magad is a Föld lakója vagy és jogod van szeretettet küldeni felé. Ahogy te bánsz vele ő is úgy bánik veled. csak szólok előre.Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése