2013. április 12., péntek

21. Bejegyzés: Gondolataim...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy általam kezdeményezett gondolatmenet fog most végbe menni, ami az én személyes bölcsességemet fogja tartalmazni elsősorban teljesen ítélkezés mentesen. A félreértések végett. Megfogom mondani még mielőtt belevágok, hogy teljesen semlegesen és nem pedig ítélkezően szeretném felvonultatni ezen sorokban a gondolataimat, hanem tisztelettel és alázattal, amit szerintem kedves olvasó te magaddal szemben is tudsz és szoktál is produkálni. Meg én magam is a megismerés útján, aminek e két tulajdonság kíséretének tekintetében a feltétel nélküli szeretet elve vezérel. És nem pedig a másoknak való megfelelés, mert az már elvárás, ami önmagában már feltétel, ami teljesen eltér a feltétel nélküli szeretet elvétől. Tehát feltételekhez kötött szeretet, ami itt a Földön sajnos (még) sokaknál jelen van úgy, hogy nem is veszik észre. Sajnos nálam is, de hát ezért is dolgozom magamon, hogy ezek a tulajdonságaim megváltozzanak.

Na, de most hadd vágjak bele a gondolataim felvonultatásába.

Ott kezdeném a fejtegetésem, hogy magamról hogyan is gondolkodom. Én a világban (A Földön) egy egyszerű és szuverén kozmikus embernek érzem és látom magamat. Egynek látom magam a Teremtővel (Forrással/Univerzummal/Istennel.).

Magában az univerzumban is csak egy darab szuverén szabad személynek látom önmagam. Úgy érzem, hogy bármit megtehetek az Isteni törvényekkel összhangban, ami segíti az én és mások (a bolygó és az emberek) fejlődését.

Itt ezen a szerény planétán is úgy érzem, hogy a lehetőségek száma a teremtés tekintetében korlátlan és határtalan. Úgy érzem, hogy nincs azaz ember, az a pénz, az a tárgy, azaz eszme, az a vallás vagy bármilyen olyan dolog, amit az itteni ember csakis azért talál ki a Földön, hogy életellenes cselekedetekre használja fel azokat. Mint, hogy inkább a Teremtés és az élet szolgálatába állítaná az elgondolásait. Kinek inge ne vegye magára.

Mert különben is. Miért van, akkor ekkora káosz? Miért van ennyi probléma? Miért van ekkora széthúzás ember és ember között (még mindig)? Még a spirituálisak között is sajnos. Hogyha ennyire hirdetik a hatalmas minden rendben című nótát. De, mint a Teremtő is jól tudja, hogy ő saját maga jól fogja forgatni a lapjait, a kockáit és a dominóit, hogy maga a Föld és annak lakosságának egy szerény része (Cirka 2.5 milliárd) felemelkedve élhessen tovább békében, nyugalomban, harmóniában és szeretetben. Mindenféle negatívitást mellőzve. Amivel kapcsolatosan úgy érzem és látom a dolgokat, hogy minden a megfelelő irányba halad azok számára, akik a szív útját választják. Addig meg azok, akik kígyót és békát kiabálnak. Azok a szív útjára lépőket mindenáron megpróbálják visszatartani, ami egyáltalán nincs rendjén. De, mint a Teremtő tervében minden. Igen minden. Ez is csak egy lehetőség a sok közül természetesen, hogy végbe menjen az egész világra kiterjedő hatalmas változás. Aminek belülről az őszinte szívből és nem kívülről kell jönnie.

Ez a lehetőség csakis úgy lehetséges, hogy az emberek önmagukon dolgoznak éjjel-nappal
kitartóan és nem állnak meg a legeslegelső akadálynál. A legtöbben (sajnos) felszokták pedig itt adni. Vagy még a rosszabb eset, hogy inkább bele se kezd. Na az ilyen mindennek nevezhető csak nem éppen tudatosnak. Mondom ezt pontosan azért, mert én magam is voltam ilyen. Nagyon sokszor a legelső akadálynál inkább feladtam és visszatértem a kényelmi zónámba. Ahol mit láttam? Csak ugyanazt a monoton és unalmas mókuskereket, amit a "hivatalos" társadalom életnek nevez. Ez valójában micsoda is? Ez minden csak nem élet. Ezt azért mondom ki, mert úgy érzem, hogyha én magam is képes voltam ilyen lépésre rászánni magamat, akkor szerintem bárki másnak is sikerülhet. Nincsenek ennek az egésznek speciális követelményei. Pusztán egy döntés az egész. No, de hadd lépjek tovább kicsit ebben a jelképes életben, amit a társadalom életnek hív. Ami valójában csak egy megcsúfolás. Na, de kezdjük csak az iskolai részével.

Kijössz az iskolapadból haszontalan dolgokkal és sületlenségekkel a fejedben, amik egy biorobottá tesznek. Ami jó, ha cirka 5-10 év alatt kiürül az elmédből. Itt most arról beszélek kedves olvasó, hogy maga a jelenlegi oktatási rendszer, ami minden hét 5 napjában 4-8(9) óráig benntartja a gyereket egy gerincgörnyesztő és gagyi(korhadó fa) padban is. És aztán csodálkozik a sok okoskodó tanár és emberke is, akiknek a legtöbbje úgy viszonyul a gyerekekhez (KINEK INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!), mint a hentes a vágóhídon levágásra várakozó állatokhoz. Csodálkoznak, ha a szülő bemegy és leüti a tanárt, mint a taxiórát. Vagy pedig a gyerek az öntudatára ébred (jobb esetben) és nem engedelmeskedik mindenféle gyere ide/oda nevű parancsoknak. És nem egy begyöpösödött és agyon tákolt rendszerben szeretne élni, hanem egy tisztességesben és becsületesben.

Miért baj az, ha az ember egyedi? Ja, hogy már, akkor félni kell tőle, mert megismerte önmagát belülről és, akkor képessé válik szemrebbenés nélkül egy csettintéssel összedönteni az (elit által kitalált) illúziót pusztán egy nemleges vagy pedig kilépős válaszával/tettével. Miért baj ez? Ja, hogy nem lesz jó az elitista elemeknek. Most kérlek bocsáss meg a most használt vulgáris kifejezésekért kedves olvasó, de ezt ki kell tennem magamból.

Ki a faszt érdekel az, hogy az elit felső nem tudom hány millió fős tagsága úgy éljen, mint Marci hevesen? Hát maximum őket, mert engem nem. Lusta dögök? Nem adunk nekik, akkor semmit. Felsőbbrendűnek érzik magukat a szaros papírjaik és a retkes hülyeségeik miatt? Akkor kinevessük és beutaljuk őket a Teremtő színe elé, hogy megadja azt nekik, ami nekik jár. Pár pofont, mert az is kijárna már nekik.

Ennyire rémségesen egyszerű volna az egész, ha csak önmagában az elit lenne a hibás az idáig fajult dolgokért. De nem. Önmagában az egész itteni felszínen élő emberiség a felelős, hogy minden idáig fajult. Kiadta a kezéből azt a lehetőséget, hogy a saját élete felett rendelkezzen. Oszt csodálkozik, hogy ilyen pocsolyában gázoltatnak vele nap, mint nap. Amit ők megteremtettek velünk (veletek).

Saját magamat, mint mondtam. Egy szabad és szuverén személynek látom, amik következtében csakis a Teremtő törvényeit ismerem el, mint rám vonatkozó törvényeket, amik maguk a feltétel nélküli szeretet törvényei is. A Földi hatalmak hiába próbálnak fárasztani a papíros ökörségeikkel. Azok számomra nem elismertek. Érted? Nem elismertek. Tehát nem adom a beleegyezésem, hogy egy csapat páváskodó agymosott (politikus) ember rendelkezzen a dolgaim felett önkényesen a megkérdezésem és a felhatalmazásom nélkül. Amit így is megtesz mindenkivel, aki megszületik ezen a planétán. Lásd anyakönyvi kivonatok...

Na most ide jutva. Én magam azt gondolom és érzem is erről az egészről, hogy a papírok el nem ismerése teszi számunkra főképp lehetővé, hogy ebből a felépített világból teljesen békésen kilépjünk. Ezzel fogjuk végrehajtani a változás egyik meghatározó lépcsőjét. Hiszen egyre többen ébrednek fel nap, mint nap, hogy ez a rendszer hamis és élhetetlen.

Na most itt jön egy másik dolog is a képbe. Mégpedig maga a tudatosság. Tudatossá válni mindenben. Tudatossá válni, hogy amit csinálok (csinálsz) mennyire segít nekem és a másiknak/másoknak. Ez alatt nemcsak az emberek, hanem maga a bolygó is értendő. Hiszen mi is elválaszthatatlan részét alkotjuk Gaianak. Mi is ennek a csodálatos idegrendszernek a részei vagyunk. Ahol mi teljes körű tudattal rendelkezünk és azt teszünk, amit csak a szívünk és a lelkünk megkíván. Tehát azt teremtünk, amit akarunk. Na innen jön maga a felelősség is. Aki ezt nem képes vállalni az nem fog sokáig itt maradni, mert nem teljesíti a vállalását. Vagyis az életfeladatát.

És most itt visszatérve magára a rendszerre. Nemcsak az oktatási rendszerre is külön kitérve, hanem magára erre a túlburjánzott társadalomra is, ahol a selejt dolgokat veszik követendő példának és megvetendőnek az értékeket. Ilyen dolgok egyike maga a hazugság és a tagadás. Ez az, amit ma (még) sokan előszeretettel követnek. Mire jó ez? Hosszú távon semmire sem én szerintem. Rövid távon? Hát még arra sem. Hiszen ez is egy hatalmas öngóllal ér fel.

Ha nem tudnád, hogy mi az igazság, akkor elárulom itt neked. Maga azaz igazság, hogy te magad is egy szabad szuverén lény vagy, aki azt alkot, akkor és amit csak megkíván. Ez az élet egyik alappillére, amire maga a feltétel nélküli szeretet úgy jön, akárcsak egy énekes a színpadra. Simán és egyszerűen.

Kedves olvasó! Mi ezen olyan nehéz és bonyolult, hogy az igazságot válaszd a hazugság helyett? Kényelem? Ez kifogás. Mert jó ez az élet? Ez egy áltatás. Mert biztonságos? Maximum, ha mindenki szó szerint egymáshoz lesz láncolva. Amiről érzem, hogy ez volt az elit egyik nagy terve. Csak hála az égnek nem jöhet már össze.

Na! Ha még valamit mondasz, ami jó indok az igazság elkerülésére és a hazugság előnyben részesítésében, akkor várom a kommented ez alá a bejegyzés alá. Mert én elgondoltam ezen teljesen. És az égnek adta világon semmi értelme nincs a hazugság előnyben részesítésében. Szemben az igazsággal.

Ez a hazugság, amiben az emberek sokat forgolódnak és vergődnek még mindig nagyon sokan. Ők vagy felébrednek vagy várni fognak egy másik ciklusra (cirka 26.000 év egy másik bolygón.), ami a felemelkedésbe fogja őket bevezetni. Ez az ő választásuk és kész. Nincs mese.

No, de hadd menjek tovább most a magam részére.

Sok dolgot megéltem fiatalabb általános és középiskolás koromban, ami engem elvezetett ehhez az úthoz. Amin most vagyok. Vagyis ez a spirituális út. Sokkal jobban és minden lehetséges szögből látom a dolgokat a világunkkal kapcsolatosan. És az a meglátásom, hogy itt minden egyszerűen és szépen megoldható. Nem kell itt túl komplikált dolgokban gondolkodni. Csupán egyszerűekben. Hiszen abban is van szépség. Nemcsak a bonyolultakban.

Sőt! A létezésben mindig a kicsi dolgok adják meg az igazi csodát és csodálatot. Lásd például azt, amikor felépítesz egy házat és te a többi munkatársaddal közösen együtt gyönyörködtök a kész nagy "műben". Ez aztán maga az igazi csoda a teremtésben is, hogy te magad tudsz gyönyörködni a saját vagy mások alkotásában/csodájában. Vagy az, amikor egy ajándékot adsz feltétel nélküli szeretetből és nem pedig kényszerűségből, mint amiket valamilyen okra hivatkozva szoktak manapság (Kinek inge ne vegye magára.). Névnap, (elő-utó) szülinap, karácsony, húsvét és még sorolhatnám, hogy hány ünnepen, amiket az emberek lealacsonyítottak vagy pusztán egy izmus (kapitalizmus) következében találtak ki és "divatba" hoztak/hoznak. És arra azt mondják, hogy azaz élet értelme. Hát jó. Nekik az.

De én nekem nem az az életem értelme, hogy felhalmozzak különböző javakat és villogjak velük a világ minden egyes pontján mindenkinek. Mire jó ez? Semmire. Ez egyszerű anyag és energiapazarlás. Ha már itt tartunk. Megmondom őszintén, hogy a háborúk és a vérengzések is értelmetlen energiapazarlások egész sora. Ezért is az embereknek nincsen és nem is lesz rá igénye. Én mint spirituális ember nem értek azzal egyet, hogy egy felelőtlen (fejletlen) lélek engemet elküldjön egy olyan helyre, ahol a Teremtő más lényeit kellene pusztán kényszeres önvédelemből (gyilkosságból) elpusztítanom. Ennek az égnek adta világon nincs semmi értelme. Csak sérül vele az emberiség és a Földanya is. Addig meg az Univerzum szegényedik. Én magam ezt látom ebben az összetákolt illetve mondvacsinált társadalomban. Mert hiszen miből jöttek létre ezek a "nagy" dolgok, mint maga a globalizáció és a különböző dolgok (ideológiák, mozgalmak, vallások), amik a világ természetellenes és az egészséges szimbiotikát nélkülözik. Hát mondva csinálva.

Még hozzá egy olyan világot. Amiben az egyén be van drogoztatva (RFID chip, non-stop megfigyelés, semmi szabadság.) és olyan szinten áll lelkileg, agyilag és szellemileg, mint egy tányér sült krumpli. Magyarul az iq-ját lenyomni stabil 70-75-re és nem engedni megnövekedni az intelligenciáját senkinek, aki nem az elithez tartózik.

Ők ilyen világot szeretnének. Ilyenben szívesen élnél? Mert szerintem nem. Még egy mazohista aberrált sem kockáztatná meg ezt, ha a fejével és a szívével is belegondolja és beleéli magát ebbe a helyzetbe. Biztos, hogy megundorodna. Mint, amitől szerintem minden józan ésszel és szívvel megáldott ember így tenne tudattalanul is. Mert hiszen ez természet és életellenes.

Nekik ez volna a kánaán, de neked és nekem biztos, hogy nem. Aki igent mond erre is az akkor élvezze. De az, aki nem szeretne ebben részt venni, akkor azt ne cseszegessék ezzel. Pölő szabad akarat elve. Azért van ez a Földön drága Földi testvérem és nővérem, hogy használd. Nem pedig hagyjad elúszni, mint amit a legtöbben a sikeres agymosás és altatás következtében megtettek a történelmi idők folyamán és még részben most is.

Na, de ennyit ő róluk és az ő világukról. Hadd térjek rá az én sajátos elképzelésemre. Tudom ez nem új keletű, de megvalósítható, mert hát a Létezésben semmi sem véletlen. Ez pedig maga a spirituális társadalom.

Ebben a társadalomban a még jelenleg tabunak (pl.: univerzum tudása) számító dolgok itt teljesen elfogadottnak és hétköznapinak számítanak. Mint, ahogy mondtam/írtam korábban is a Létezésben bármi lehetséges.

Mint például egy spirituális társadalomban az alábbi dolgok is lehetségesek. Vagy te, mint szabad szuverén lény/entitás. Azt csinálsz önmagaddal az Isteni törvények ismeretének értelmében, amit csak szeretnél. Természetesen úgy, hogy nem ártasz vele tudatosan vagy tudattalanul másoknak. És mindig még mielőtt valamibe belevágod a fejszéd alapos felmérést végzel. Felmérést, hogy ezzel neked és másoknak is mennyi hasznot (szeretetet) hozhat az adott cselekmény.

Ebben a társadalomban nincsenek olyan csoportok és személyek. Lásd pártok, egyházak, szekták,  mozgalmak, despoták, egoisták, versenymániások és egyéb alacsony rezgést áramoltató dolgok, amik rombolják és nem pedig építik a spirituális társadalmat. Ez önmagában egy univerzális igazság, ami minden spirituális társadalomban magától értetődő.

Mert ezek a csoportok és személyek miért csinálják ezeket a dolgokat. Vagyis, hogy lekorlátoznak téged tudatilag, agyilag, szellemileg és lelkileg is? Pusztán csak azért, hogy irányítsanak téged és a rabszolgájuk légy. Ezek között vannak olyan nem emberi lények is, akikkel a Fény már hosszú ideje küzd. Mostanra egyértelműen sikeresen, mert a jelek már elkezdtek megmutatkozni.

Nincsen például harmadik világháború. Nukleáris katasztrófa és semmilyen olyan esemény, ami emberek tíz-száz millióinak okozhatna halált. Sajnos persze vannak olyan problémák, amik a legtöbb még mindig alvó ember számára olyan dolgokat is érint, mint amilyen maga az alapvető egzisztencia, de hát istenem. Mi lehet csodálkozni egy elnyomó kormányzaton, ami úgy kezel téged, mint egy eldobható rongyot.

Ezért is jelentem ki azt, hogy én nem tartom magamat egyik Földi és egyben felszíni ország állampolgárának sem. Még a magyarnak sem. Hanem pusztán a Föld bolygó lakosának. Mivel maga az állampolgárság egyenlő a birtoklással/tulajdonlással. Lásd ezt az anyakönyvi kivonatoknál és a többi számtalan a kormányzatok által birtokolt (bitorolt) papíroknál, amit a titkosszolgálatok és a nagy vállalatok is úgy őriznek, akár csak a szemük fényét.

Ezért is én úgy gondolom, hogy a jelenlegi világunkban csakis úgy lehet valaki szabad, ha egyszerűen függetleníti magát az olyan dolgoktól, mint amilyenek a mai hivatalos vagy félhivatalos dolgok. Ilyen dolgok, mint amilyenek valamilyen izmushoz vagy valamilyen ista végződésű dologhoz kapcsolódik. Ezek egy spirituális társadalom megalapozását tudatosan/tudattalanul is gátolják, ha nem tudatos illetők gyakorolják. Hiszen csakis az tudja ezeket a dolgokat átalakítani, aki tudatosan szét tudja ezeket a dolgokat válogatni, hogy mi az a rész, ami segíti a fejlődést és mi az, ami gátolja.

Itt a Földön is csak azért tabu sok dolog (pl.: ufo), mert a fejlődés lassítása és megakasztása érdekében minden olyan tant és elgondolást beszennyeztek az arra méltatlanok és ügyeskedők, hogy kitudták játszani a tudattalanul "részegek" igényeit és vágyait.

Ilyen igényekből rengeteg van. Mint például a versengés, a felsőbbrendűség, a gőg, az irigység, az el nem fogadás, az utálat, a gyűlölet, az arrogancia, az agresszió, az (elképzeltetett) ellenségkép a feltételekhez kötés, az (irreális) elvárás, a "törzshöz tartozni" nevű elképzelés, és az elburjánzott büszkeség. A tiszteletlenség, a meg nem becsülés, a folyamatos elégedetlenség és a folyamatos vágyakoztatása az illetőknek valami (irreális) után.

Ezek segítségével tudták fenntartani az ő hatalmukat és nem mással. Ez csak a tudattalan (alvó) embereket tudja teljesen megzabolázni. Hiszen nincsen bennük felébresztve az önfegyelem és a feltétel nélküli szeretet lángja. Mondjuk ez az általános része a dolognak, ha kivesézés nélkül ennyivel leakarjuk tudni az egészet. Csak hát ezzel egy hamis és fél igaz képet kaphatnánk.

Az igazi dolog ebből az egészből, hogy inkább mostanra az ébredezőkből van nagyon sok. Akik inkább izmusokban és istákban látják az egységet. Pedig ez hamis út. Ezzel a Földön élők csak körbe körbe fognak járni és folytonosan falba ütközni. Amit idáig tettek és tesznek még sajnos sokan.

Remélem a Teremtő Atya/Anya útmutatását minél többen megfogják hallani és elindulnak a saját spirituális útjukon, hogy ezzel is segítsék önmagukat, az emberiséget és magát a Földet (Gaiát). Ezért is én önmagában a spiritualitásban látom a megoldást és nem másban. Ez tudja elhozni a Földre a változást és nem pedig a visszanyúlás a régi időkben bevált dolgokhoz, mert azok csak egy lépést előre kettő lépést hátra elv szerint működnek. Én így látom.

No, de most hadd léphessek tovább a gondolataim kifejtésében. Következzék maguk a földönkívüliek. Méghozzá azok a földönkívüliek, akik a testvéreink és velünk közösen dolgoznak úgy nap, mint nap, hogy ők csak megmutatják az utat a tanuláshoz és a fejlődéshez. Beavatkozni nem avatkoz(hat)nak, mert nem szeretnék a tanulás és fejlődés lehetőségét mi tőlünk megvonni. Hiszen ez egy íratlan/univerzális elv. Itt a Földön is ismert. Az a neve, hogy "Élni és élni hagyni."

Ezért is fontos azt megérteni, hogy akiben megvan az a tiszta érdeklődés és a tenni akarás is azért, hogy a földönkívüli testvérekkel felvehesse a kapcsolatot. Azt az Univerzum (Isten/Forrás/Teremtő Atya/Anya) úgy értelmezni, hogy te ténylegesen szeretnél más bolygókról és dimenziókból jövő személyekkel beszélgetni/ismerkedni. Szóval ezért is fontos megérteni.

A pozitív életcélú és szemléletű földönkívüliek csakis szeretetteljes emberekhez látogatnak el. Aki negatív azt is szeretik, de megtartják vele a tisztes távolságot. hiszen a kozmikus törvények értelmében ő nem áll ilyen megtapasztalásokra készen.

Az én saját tapasztalatimat úgy érzem, hogy ez az elmúlt másfél év. Vagyis 18 hónap kissé rövid, de nagyon intenzív időszak volt és még most is az a számomra. Egyszerűen a hibáimat sorról sorra felismertem és felismerem. Hiszen nekem is még mindig vannak, mert hát ember vagyok és én sem vagyok tökéletes. Különben is olyan nem létezik, hogy tökéletes. Nálam az eljárás a felismerések során a következők. Tudomásul veszem és elkezdem őket megváltoztatni, mert a tagadás és az elutasítás csak megnöveli és nem pedig csökkenti bennem a feszültséget. Ez is az önszeretet jele, amit a szívemből magam felé nyújtok és ezzel együtt tudom már, hogy a másikat is képes vagyok szeretni. Ez is ilyen oda-vissza alapon megy.

Az ikerlángom is, aki Szíriuszi folyton folyvást tanít és segíti az utam. Meg persze én is az övét. Mert hiszen Egyek vagyunk. Ezért is érzem azt, hogy a világban a változtatás egyik lépcsője az lesz, hogy a Földön élő emberekkel a földönkívüli testvérek teljesen hivatalosan és teljesen közvetlenül is felfogják venni a kapcsolatot. Pontosan mindenki számára egyéni módon. És csakis a szabad akaratából kifolyólag. Ezért nem mutatkoznak sokak számára és nem más miatt. Az olyan földönkívüliek, akik meg olyanok, mint amilyet a sci-fi sorozatok nagy többsége felvonultat ők valójában nem bírják ki a Föld magas rezgését. Ezért ennek következtében elkezdenek szó szerint elégni, ha ide teszik a lábukat a mi bolygónkra és különben is a mi szeretet energiánk elűzi őket. Nem csoda, hogy leakarták rombolni és át terra formálni a planétánkat az ő környezetüknek megfelelőre. Hiszen maguknak azt akartak, amit az itteni elit is akart. Vagyis rabszolgákat.

Ezért is fontos megérteni. Szerető tiszta szívvel csak szerető és tiszta szívű földönkívüliekkel fogsz találkozni és nem kell rettegni semmitől, mert egyszerűen a magas rezgés távol tartja őket. Mármint a negatív földönkívülieket. Ez ugyan így van az emberekkel is a Földön. Ha nem bírják ketten egymást, akkor abból konfliktus vagy pedig teljes körű eltávolodás fog történni.

A baráti földönkívüliek elsősorban a Földanya és mi miattunk vannak itt. Mi nekünk csak, akkor segítenek és annak, aki kéri őket, hogy segíthessenek bármiben, ami segíti egy Földön élő szuverén ember és magának a bolygónak a fejlődését.

Ezért le kéne szokni magáról a félelemről és magukról az olyan jellegű ostobaságokról, amik még sajnos sok embernél jelen vannak. Ebbe most nem megyek bele, mert nagyon sok időt és energiát igényelne kifejtenem. De, aki spirituális az úgyis tudja, hogy miről beszélek itt.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

1 megjegyzés:

  1. Kedves Tamás!

    A szívemből szóltál köszönöm az írásodat.

    Erika

    VálaszTörlés