2013. május 23., csütörtök

28. Bejegyzés: Helyzetjelentés a Földről.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos közölni valót szeretnék átadni. Mint jelenleg te is tudod kedves olvasó. Rengeteg magas rezgésű energiamozgás történik a levegőben, körülöttünk és bennünk is. Most azt az üzenetet kaptam a segítőktől (Angyaloktól és Felemelkedett Mesterektől) és a megbízóimtól (GF), hogy adjak át minél több Fénymunkásnak és Felemelkedőnek egy tiszta képet, hogy most jelenleg a Fény erői hol tartanak a felszabadítás tekintetében és mi miatt van valójában ez a sok belső/külső jellegű haddelhadd az emberek között. Mint te magad is tudod kedves olvasó sok-sok előkészület történik a portálnyitás érdekében is és persze a másik oldal részéről is, hogy ezt megpróbálja akadályozni. De hát ez csak természetes ilyen helyzetben egy védekező fél részéről... A portál május 25-én ami kinyitásra fog kerülni, nagyon sok dolgot (főképp energetikai kódokat és más információkat) fog magával hozni. Sajnos nem kaptam ezidáig, de a megérzésem szerint nem is kaphatok ebbe több mélyebb betekintést, hogy mit hozhat a portálnyitás. Csak azt, hogy egy nagyon erős sziklaszilárd alappal kell, hogy rendelkezzünk, mert bármilyen olyan dolgot hoz magával is a portál. NEM SZABAD(!!!) félelemmel, kétséggel vagy gyűlölettel fogadnunk. Csakis tiszta feltétel nélküli szeretettel és nyugodt elmével. Ez maga a kulcs.

Tudom! Sokaknak nem egyszerű, mert ilyen-olyan perpatvarok nehezítik a helyzetüket, de mindenáron meg kell maradnunk önmagunkban. Sok dezinformáció is terjed, amivel csak úgy lehet számolni és hozzáállni, hogy az ember elkezdi őket átnézni és a belsőhangjára hagyatkozva megfigyeli, hogy milyen reakciót válthat ki belőle amikor olvassa azt az adott üzenetet. Sok tiszta és pozitív üzenet is jön, ami azt írja, hogy megjelenhetnek mellettünk a segítők, akár fizikai formában is. Pontosabban meglehet majd őket tapintani is. Csak azt tudom, hogy lehetségessé válik ez is már. Az érzésem ezzel kapcsolatosan az, hogy a hitünkön is sok múlik. De még mielőtt bővebben kitérnék erre is szeretnék egy ábrát mutatni, ami a Föld légterében lévő energiákat mutatja most csak elsődlegesen.

Itt elsősorban a 25-ei portál nyitást követő pillanatnyi események megsokszorozódását kívánom megmutatni. Tessék csak szépen a belső iránytűddel tanulmányozni.


Az ábrán található információkat csakis úgy lehet megvizsgálni, hogyha alaposan a belső iránytűdre (szívedre) hagyatkozol és ítélkezés mentesen körbenézel a környezetedben és a belsődben is. Egy másik apró hiba, ami a hirtelen ítélkezések melegágya maga az elsietése a dolgoknak. Mostanság vettem csak észre, hogy rám is hatással van ez a bizonyos reflexből jövő sietség. Igaz! Nagyon felgyorsult az idő. Magam a napjaimat is alig érzem cirka 3-4-5 órának. Pedig az én általam megszokott tempóban végzek minden napi tevékenységet a vállalt szolgálatom mellett természetesen. Ezért is nagyon fontos tudatosítani, hogy mindenre amiről érzed, hogy fontos van és tudsz is rá teremteni időkeretet. Ilyen például az, hogy a tudatoddal csak egyszerűen lelassítod az időt. Már meglehet csinálni csak nagyon erős és kitartó koncentráció kell hozzá. Az idő felgyorsítása is lehetséges, de megmondom őszintén még magam sem próbáltam ki a technikáját a gyorsításnak. Szóval csak óvatosan. Maga az időlassítás úgy hozható létre, hogy egyszerűen csak az akaratoddal eléred, hogy lassú az idő. Pontosabban mondjuk úgy, hogy 2-3-szor lassabban telik el egy perc, mint ahogy szokott. Ennél nagyobb lassításba nem vágtam még bele, mert úgy érzem minél jobban lassítod az időt annál jobban és jobban kell koncentrálni, hogy visszaállj a "normális" időmozgásba. Egész idáig kemény 3 alkalommal csináltam ezt a technikát és nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszik elsőre. De hadd lépjek tovább az időn.

Visszatérek május 25-re és az utána jövő időszakra. Mint másfél bekezdéssel ezelőtt írtam. Lehetségessé válik a találkozó a fizikai síkon a segítőiddel, ha nagyon erős a hited. Szóval nem 100%-ig biztos, hogy a kétkedők is látni fogják őket. De annyit viszont tudok, hogy vannak kiválogatott és alaposan szűrt személyek, akikhez a Galaktikus Föderáció tagjai és más a Fényhez tartozó csoportok elfognak látogatni személyesen is. Nem biztos, hogy 25-én a portál nyitás pillanatában, hanem csak megnövekszik rá az esély, hogy összefuthass azokkal, akikkel a nem-fizikai síkokon is kommunikálsz (ha van velük közös feladatotok...)

A másik oldal dezinformációi abból fognak állni, hogy elriasszanak a portál nyitásában való asszisztációtól, mert nekik nem érdekük, hogy a Fény megvesse a lábát a Földön. Nem szabad felülni ezeknek az üzeneteknek! A provokációknak sem, amiket a másik oldal a kétkedőkön, a fanatikusokon és más olyan embereken keresztül próbál kigúnyolni és hitelteleníteni, akik a te ismeretségi körödben is jelen vannak/lehetnek. Szóval légy nagyon éber. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél emberekkel lenni, akkor légy magadban és csakis szeretetteljes tevékenységek felé fordítsd a figyelmed! Ha bármilyen jellegű támadást érzel azonnal hívd a segítőid vagy magát Mihály Arkangyalt, hogy megvédjenek ezektől az agresszoroktól. Meditálj minél többet, hogy minél nagyobb legyen a Fényed és ne tudjon téged a másik oldal kikezdeni. Tudom kedves testvérem/nővérem, hogy nem egyszerű, de muszáj véghez vinni a vállalásunkat! Nem vagyunk egyáltalán egyedül! A segítők, ha tudod, ha nem ott vannak mellettünk mindig és csak hívni kell őket, ha baj van.

Sok üzenet érkezett afelől is, hogy a Belső Földiek felbukkanhatnak a portál nyitást követően. Az információ igaz. Sumadra egy Agarthai (Belső Földi) összekötő küldte nekem még május 12-én az üzenetet, hogy "lehetséges véletlenek" következtében fizikai bizonyítékok fognak előkerülni az ittlétükről. Például fotózott képeken látható lesz egy 2.5-4 méter magasság közti emberi alak a fotón/fotókon. (Sajnos) Hamis képek és igaz képek is lesznek felvéve ez biztos. De az igaz képekre úgy lehet ráismerni, hogy megfigyeled magát a képet és kiszűröd az energiáját. Ahol pozitív, tiszta és nyugodt érzetet tapasztalsz az egyértelműen valódi kép. A hamisakon, akár photoshoppal készülteken is meg lehet érezni egyfajta energia "fátyolt", ami nagyon durva tapintású is lehet. Mellette rideg, hideg  és amolyan gunyoros érzet kíséretében. Ezek viszont a hamis képekre lesznek csak jellemzők, amiket csakis a képzettebb/tapasztaltabb spirituális emberek fognak tudni megérezni. Szóval ezért nem kell semmit sem elhinni, amit elsőre látsz vagy hallasz. Nekem sem higgy! Csak csupán gondolkodj el rajta, mert már nem egyszer megjegyeztem én is, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Bár ez kivel nincs így?

Na, de hadd lépjek tovább. A nyári időszak alatt sok vihar lesz, ami a nem fizikai síkok tisztítását hívatott végrehajtani. Május 25-én amikor a portál megnyílik. Magyar idő szerint este 21:10 perckor lesz a nyitás. Legalább 10-15 perccel előtte készítsd fel magad a meditációra minden szinten. Mert sok dolgot fogsz magadon belül megélni, ami elsőre furcsának hathat/fog hatni. Ezt kb. úgy tudom körül írni, hogy eggyé fogsz válni Gaia-val és az Univerzummal a meditációd alatt. Utána a meditációt követően pihenőt kell tartanod, aminek legalább 1 óra hosszáig muszáj lesz tartania, mert rengeteg kód és energia fog felszabadulni és ennek időt kell adni, hogy minél sikeresebb legyen a kioldás. Ez alatt az 1 óra alatt, aki betartja vagy szükségét érzi a hosszabbításnak. Azaz ember sok-sok információt fog kapni az előzőéleteiről és a feladatáról/feladatairól, ha persze még nincs tisztában vele. A kezdők (főleg a mostanság ébredezők...) fognak nagyon sok hirtelen impulzust kapni. Szóval ezért csináljanak a kezdők leföldelést a meditáció előtt és után is. Ez azért fontos, mert a lehető legzökkenőmentesebbnek kell lennie a portál nyitásnak és mellette a kódok kinyílásának.

Az olyan emberek, akik meg a spirituális emberek körül szoktak lenni és nem hajlandóak felébredni. Azok nagyon erős iszonyt fognak érezni, ha egy spirituális beállítottságú vagy magasabb tudatosságú ember elmegy mellettük vagy fordítva. Ők hirtelen agresszívakká, támadókká válhatnak. Az ilyen emberekre még mielőtt elmész mellette/vele valahova tegyél rá egy fehéres Fényburkot ami rajta marad 1 napig. Ezt a műveletet javasolt mindennap megcsinálni nehogy kizökkentsenek az egyensúlyodból.

Ha a Fehér burok ellenére is támadólag lép/lépnek fel, akkor nehogy (!!!) lesüllyedj az ő szintjére. Hagyd és hadd csinálja csak a butaságát. Magának árt csak vele és nem pedig neked. Ez maga a szelekció egyik megnyilvánulása is. Csakis a szeretetteljes emberekkel keresd (!!!) a kapcsolatot minden napodban és lehetőségedben. A Teremtő mindenki lélek családjával közösen gondoskodni fognak arról, hogy az ilyen-olyan alacsony rezgésű negatív emberek te tőled leválasztódjanak. Ez minden családban megfog történni világszerte.

Aki fizikailag, lelkileg vagy akármilyen formában bántalmaz egy spirituális embert annak nagyon kemény leckéi lesznek, ahol bizonyíthat egy alkalommal és, ha elbukik a leckén, akkor valamilyen baleset fogja érni. Vagy csak egyszerűen a támadás hevességétől is függően figyelmeztetésként tönkremegy az a tárgya, ami a kedvence vagy pedig nagyon ragaszkodik. Ez vár a lélekbe gázlókra és az integritás megsértését megtevőkre is. Rendkívül durvább esetben eltávozás (fizikai halál) is előfordulhat. Ezért nagyon fontos ezt tudomásul venni és felkészülni minden spirituális embernek, hogy ilyenek előfordulhatnak. Senkit nem lehet majd önmaga elől megmenteni.

Az ilyen emberek a szembesülést vagy szembesüléseket követően megváltoznak és alkalmazkodnak Gaia és a Teremtő törvényeihez vagy pedig másik 3D-s planétán újraszületve folytatják a létezésüket. Ez fog történni pillanatnyilag a Földön az alacsony rezgésű és minden anyagelvű emberrel, aki nem hajlandó felébredni.

De visszatérve magára a május 25-ei meditációra, amin a következőt kell tenned 21:10-kor, mert 21:12-kor nyílik ki a portál. A lépések a következők:

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a levegővételre néhány percig. 
2. Kérd a felsőbbik éned, a felemelkedett mesterek,angyalok, szellemi vezetőid jelenlétét.
3. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy megszakítasz, és semmissé teszed az összes korábbi megállapodást, szerződést, mellékletet a sötét erőkkel, a tartalomtól függetlenül.
4. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy most már szabad vagy és szuverén lénye vagy a Fénynek. 
5. Képzelj el arany fénysugarat ami a Galaktikus Központi Napból jön, és átmegy a testeden.
6. Képzeld el,hogy az arany fény szétárad a szívedben, a kezeidben minden irányban. Átalakít minden sötétséget a nem-fizikai síkon a Fény, eltöröl minden félgömb implantátumot, amelynek területe 30 méter körülötted. Az aranyfény áradása addig folytatódik, amíg a félgömb implantátum helyét teljesen kitölti a Fény. 
7. Most képzeld el,hogy a félgömb implantátum helyét kitölti az Élet Virága minta, amely stabilizálja és növeli a rezgésszámot körülötted. 
8. Képzelj el egy ugyanolyan arany fényt, amely átalakítja az összes implantátumot világszerte.
 
Még van pár fontos információ, amit nagyon fontos tisztáznom, mert sok dezinfó mostanra azt mutatja 25-vel kapcsolatban, hogy ezek vagy azok az ilyen vagy olyan jellegű események lesznek. Nem az történik, hogy az nap történnek meg a tömeges vagy bármilyen jellegű leszállások vagy felbukkanások. Csupán az esélyük fog annak megnövekedni, hogy ilyen tapasztalat érhet, ha késznek érzed magad rá és hiszel is benne. Ezt fogja dióhéjben a portál nyitás magával hozni. Az első kapcsolatfelvétel még sajnos odébb lesz, de ezért is fontos képezni magadat minden lehetséges tekintetben, hogy ne érhessen semmilyen meglepetés. Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

2 megjegyzés: