2013. június 14., péntek

33. Bejegyzés: A hit és a felsőbb világok kapcsolata.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos felismerést és ezzel egyben egy érdekes kapcsolatot szeretnék neked feltárni. Méghozzá magáról a hitről és a felsőbb világok közötti kapcsolatáról.

Ez a kapcsolat, amit sokan itt a Földön fenntartanak jobb esetben tudatosan, mint amilyen a felsőbb világokkal, vagy azok egyikével való kapcsolat. Vagyis az 5-ik dimenziós és afölötti világok és a Földi síkon/síkokon élőkkel való kapcsolat. Ez a típusú kapcsolat felvétel és fenntartása csak egy tényező jelenlevésével lehetséges, ami nem más, mint a hit. Na jó természetesen e mellé a tényező mellé kell még számos személyes jellegű dolog, ami fontos, hogy jelen legyen. Mint, amilyenek egyike az őszinte szeretet teljesség, a tisztelet, az alázat, a nyitottság, a belső tisztaság, a vágy, hogy más magasabb szintű világokkal a kapcsolat létrejöhessen. Lehetőleg 51%-ban jelen kell, hogy legyen benned a pozitivitás, mert 50% alatt lévő pozitivitás esetén csak az olyan világokkal kerülhetsz kapcsolatba, amikből sok jó, és tanulságos fejlődés nem igazán származhat. Most ezekből nem kívánok egyet sem említeni, mert te kedves olvasó te is tudnál nem egy ilyen helyet felsorolni, na de rájuk több szót ne is pazaroljunk. Folytatnám a fejtegetést a tényezőkkel.

Na, de most itt csak egy tényezőnél kívánok maradni, ami nagyon fontos itt a Földön, és az maga pedig az emberi tényező. Vagyis maga az ember puszta jelenléte. Hiszen a Földön az ember társteremtőnek számít. Ami azt jelenti, hogy leszületésekor kap egy olyan lehetőséget (normális esetben), hogy társteremtő ként ügyködhet/ügyködik a bolygó fejlesztésében és rendben tartásában Gaiaival és a Teremtő Atyával/Anyával karöltve. Ami addig tart(ana), ameddig az adott személy szabad akaratából kifolyólag nem távozik el átadva más embereknek a helyet.

Ez így menne a Földön, ha nem lenne ez az elnyomó elit, ami még mindig folytatja az álmok futását az emberek megzavarása és elnyomva tartásának érdekében világszerte. Na most mivel a legtöbb Földön élő emberből egyszerűen hiányzik a tiszta belülről jövő hit ezért nagyon nehéz helyzet áll fenn, mert az emberek részben jogosan várnak bizonyítékokat sok mindenre. Csak sokan félnek hinni még a saját szemüknek is, amikor pedig a bizonyíték ott van előttük, vagy pedig megkeresik a bizonyítékot neki. Van ilyen is. A hit azért igazán fontos, mert a hited adja meg a kezdő lökést, hogy elindulj valahova az utadon. Mivel ha nem hiszel önmagadban, akkor kiben hinnél, hogy jobbá tegye helyetted és érted az életed. Ilyen embert és lényt sosem fogsz találni a Földön, mert akkor valószínűleg nem ember, hanem növény vagy állat lennél. Az Isten sem helyetted, hanem csakis veled illetve rajtad keresztül tud tevékenykedni a te életed segítésében, és a világ rendbehozatalában. Másképp nincs lehetősége sem neked, de sem a Teremtőnek a világot helyrehozni, mert egyszerűen leblokkolód az ő erejét a te tudattalan reflexből jövő döntésed által, mert egyszerűen nem kívánsz aktív lenni. Magam ezt csak alátámasztani tudom, mert régen én is az önsajnálatba menekültem és meg is lett az eredménye. Aztán meg jöttek a jelzések (szerencsére), hogy összeálljon a kép és, hogy miért voltam abban az állapotban akkor és miért lettem az, aki most vagyok. Megvallom még mindig elcsodálkozom a sok folyamatosan az arcomba jövő dolgon, hogy mennyire lehet használni a magad és a közjó érdekében is az erődet, amit a Teremtő ad a kezedbe (is) szó szerint. Aminek csak egy kulcsa két felé szelve, hogy meglehessen őrizni és folyamatosan használni. Ami nem más, mint a hit és a kitartó önmunka.

Vannak emberek, akik a hitük által hoztak létre egy vállalkozást és működtetik is a mai napig sikeresen. Vannak, akik a hitükre támaszkodtak és olyan eredményeket vagy sikereket értek el, amiket még a legvadabb álmaikban sem mertek elképzelni. Na jó! Jönnek olyan esetek is, ahol a hit (sem) elég, de ezek is valószínűleg okkal történnek legyen is az bármit vagy bárkit érintő dolog. De ezeket sajnos meg csak elfogadással lehet "átvészelni", ami tudom nagyon rossz. De ez van.

Ez tudom sok embernél nem tetszést váltott most ki, de sajnos ilyenek a Földön mindennaposak mindenki életében, de mint írtam ez sem a véletlenek műve. Ezért aztán, hogyha nem sikerül valami a tiszta szívedből jövő hited ellenére sem, akkor azt biztos a Teremtő (!!!) azért vette el tőled azt az egy vagy több dolgot, mert talán jobbat kíván a helyére tenni és nem akarja, hogy szenvedj feleslegesen miatta/miattuk. Ez maga a Létezés rendje a Földön és az Univerzum többi szegletében is.

De haladjunk tovább a téma főbb szegletére. Vagyis a hit és a felsőbb dimenziós világokkal való kapcsolatra. A hited mint tudod nagyon sok mindennek ad erőt, hogy elhiszed és tudomásul is veszed. Ugyanez van a felsőbb dimenziókkal való kapcsolat felvétellel is részlegesen (!!!). Mert hiszen, ha hiszed, hogy a Sziríusziakkal kapcsolatba léphetsz, mert szeretnéd megtudni, hogy te tényleg onnan származol e, és a feladatod is ténylegesen tőlük van, akkor biztos a siker az alap felállás szerint. Ez maga az alap feltétele, hogy egy ilyen fajta kommunikáció sikerrel záruljon.

Itt a Földön különösen is a hitet szándékosan különböző propaganda gépezetek segítségével összekeverték a vallással, mert csak a vallásos hisz, addig meg az, aki csak a rideg logikára, és a folytonos véletlenekre bízza magát. Az meg mindig csodálkozik, idegeskedik és aggódik hogy miért nem a kiszámolt/kigondolt dolog szerint történik minden. Természetesen van ennek az ellentéte is, de hát itt ilyen a Létezés. Elsősorban az a fontos, hogy hiszel e magadban és megmersz bízni e az érzékeidben is. Velem is idáig ez volt a legnagyobb probléma, hogy tényleg igaz e, amit érzek? Aztán meg mit ad Isten az esetek nagy többségében az történt velem, amit éreztem. Konkrétabban egyes személyekről éreztem ezt-azt és kiderült, hogy kellemesen is csalódtam az esetek zömében. Aztán meg egyszerűen azok, akikkel és mindennap kommunikálok telepatikusan ők meg küldik nekem a bizonyítékokat, de már olyan szinten, hogy nyaggatnak vele, hogy higgyem már el, hogy ez nem fantázia vagy őrültség, hanem igaz és valós.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése