2013. július 25., csütörtök

39. Bejegyzés: Kitekintés, és a lehetőségek.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésemben most egy kis kitekintést, és a lehetőségek felvázolását fogom kitűzni a célomnak. Mint te is tudod, az elmúlt időszakban, vagyis kb. 2 és fél héten nem írtam, hanem csak tevékenykedtem/tevékenykedem a háttérben. Nagyon sokak érzik azt, hogy valami folyton van a levegőben. Sokak ezt a változás szelének, vagy energiájának is nevezik.

Magam ezt csak változásnak nevezem. Jelenleg sok-sok dolog van, amire fény derült, és még fény fog derülni a hátralévőkre. Ezek nagy része sokaknál nagyon erős hatást, és reakciót fog egyszerre kiváltani. De remélhetőleg nem lesz belőle brutális méretű eltúlzás, ami ebben az egész helyzetben érthető is lenne. De most mi változtatni kívánunk, és nem pedig csak felborítani valami olyasmit, ami csak keveseknek segít, vagy pedig egyáltalán nem segít senkinek sem semmit. Ez pedig maga a mostani roskadozó rendszer.

Aminek a helyére az új fog jönni. Már most is látszanak az új rendszer elemei azok számára, akik nyitottak, és hajlandóak is együtt menni a változásokkal, amik itt a világ minden pontján más, és más formában mutatkoznak meg. Ez pedig annyira sokrétű, hogy ezt itt az írásomban kifejezni nem lehet. Sőt, még egy átlagos ember legvadabb elképzeléseit is felülmúlja.

Egyszerűen annyi hazugság, titok, tudás és igaz információ van, ami ránk fog ömleni, hogy ezt senki sem tudja itt a Földön elképzelni. Egyedül csak a Teremtő, mert hiszen a Föld információi az ő számára talán akkora méretűek, mint egy kisebb borsószem, vagy homokszem. Csak viszonyítási alapunk lehet ezek felől, mert ez a sok elrejtett, és eltitkolt információnak a gejzírjei már ontják magukból az információkat, mert hiszen a tagadás, és az elrejtés gátja átszakadóban van. Már számtalan repedés, és lyuk van rajta, ami egyszerűen a ránehezedő nyomás miatt összefogja roppantani ezt a mesterséges gátat, amit itt a körülöttünk lévő világba, és belénk is építettek hosszú ideje. Ez a belső gát is sokaknál már átszakadt, vagy már szintén átszakadóban van, mint ez a globális gát.

Aki észreveszi ezeket a gejzíreket, és vesz belőle le magának egy keveset annak onnantól felelőssége van, mert ezek tudni való információk (lennének) mások számára is. Csak hát sokak még mindig belekapaszkodnak abba, ami pedig már szétesőben van, és nem akarnak hinni ennek a gejzírből jövő információnak. Pedig valójában nincs is rá semmi indok a belekapaszkodásra, mert ez az élet rendje. Vagyis maga a változás. És maga a változás pedig mi magunk is vagyunk. A többi csak kísérő jelenség.

Most is az emberek itt nemcsak Magyarországon, de a világ más tájékain is mit művelnek a nagytöbbségben? Csupán várnak és néznek ki magukból. Pedig a változás nem így fog eljönni, hanem csupán felőrölni, mert arra is kivan ez hegyezve, hogyha nem megyünk együtt az árral, akkor szépen lassan felőröl. Ami sokaknak most itt durván hangzik, de ez pedig az igazság. A pozitív földönkívüliek, és a belsőföldiek is pedig mindig emlékeztetnek minket arra, hogy a szeretetre, és magára a belső munkára koncentráljunk, de sokan mégis mit tesznek? Fogják magukat és továbbra is a régi sémák szerint élnek. Pedig, aki nem nyitott a változásokra az csak megfogja szenvedni az egészet, és végül belehal, vagy beleőrül. Pedig ezért is lenne fontos nem csak ülni, és várni, hanem csak élni, és dolgozni önmagunkon (!!!), mert ezzel változik a világ is, ahogy mi belül.

Szinte már pillanatok alatt brutálisat lehet fejlődni. Csak éber tudatosnak kell lenni hozzá, és a tanulságokat levonni, amiből egynél is több lehet egy szituáció során. Annyira jelen van a Teremtő az életünkben, és ezért tesz mindent úgy, hogy ez a régi rendszer végleg elporladjon. Addig meg azonnal építi is a helyére az újat, amit mi magunk is megalkotunk, hiszen mi is az Isten részei vagyunk.

Ezért is magam azt látom az egész életemben, hogy a jelenlegi változás nagy részben csak rajtunk múlnak és nem másokon. Mások már nem mondhatják meg, hogy mi a helyes és a helytelen. nekünk kell kiigazodni a szívünkön keresztül. Ez nagyon sokaknak fájdalmas, de ha csak ez segíti kikényszeríteni a változást, akkor csak ez. Ez a jelenlegi helyzet a Földön.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése