2013. augusztus 7., szerda

41. Bejegyzés: Augusztus 25-e, és a lehetőségek...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos dátumról, és a vele jövő lehetőségekről lesz szó. Na, de előbb kicsit tekintsük meg a mostani helyzetünket a Földön...Mint azt ti is érzitek, és magam is érzem, hogy sok dolog kavarog összevissza a levegőben. Új energiák jönnek, és mennek. Új dolgok pattannak ki az ember elméjéből is, és még lehetne sorolni, mert annyira sokrétű ez a lista, hogy ez a bejegyzés önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy bezárológósan is kilehessen fejteni. Na, de lépjünk át a lényegre!

A mostani helyzetünk az a Földön pillanatnyilag, hogy a Fény minden irányból "folyik le" a Földre. Minden síkon szépen gyülemlik, és gyülemlik. Ezt persze a galaktikus testvéreink, és nővéreink igyekeznek segíteni minden lehetséges törekvésükkel. Egyik ilyen törekvésük az, hogy megtisztítsák a nem fizikai síkokat a nem odaillő dolgoktól. Ezek között entitások, és energiák is szerepelnek. És pillanatnyilag lassan, de haladnak vele. Ehhez itt a fizikai síkon is kérik a segítségünket, hogy ezt a tisztító jellegű törekvést segítsük a magunk részéről, amennyire csak lehetséges.

Sokak számára a legjobb módszer maga a meditáció, mert hiszen az energiát szabadít fel. És ez minden értelemben is igaz. Legyen az pozitív, vagy negatív jellegű cél, de mivel mi a Fényt szeretnénk segíteni, ezért törekedni kell minél jobban önmagunkban a pozitív változásra, ami belülről is tükröződik vissza. Na most a Létezés egy olyan lehetőséget tartogat a számunka, ami Augusztus 25-én ki fog nyitni egy olyan portált, ami a Békét fogja elhozni a bolygónkra, és ezzel is még egy lépéssel közelebb kerülünk az ESEMÉNYHEZ is.

Az időpontja ennek a portál nyitásnak Augusztus 25 23:11-kor lesz. Ez a magyar idő. És mivel időérzékeny ez a dolog, ezért nagyon fontos, ha minél többen időt fognak tudni rá szakítani. Úgy érzem, hogy minél többen veszünk rajta részt, annál nagyobb lesz pedig a hatása a világunkon, és ezzel együtt rajtunk is. Lehetőleg a portál nyitás előtt 5-10 perccel javasolt a meditációt megcsinálni. Itt vannak hozzá az instrukciók:

Instrukciók:

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.
2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból (vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden.
3. Képzeld el,ahogy ez a Fény átfolyik a szíveden, a kezeiden keresztül közvetlenül a szíriai konfliktus, a folyamatos egyiptomi felszabadulás, az  Észak-Korea-i börtöntáborok és az összes többi megoldatlan helyzetre a bolygón, töltsd fel őket Fénnyel, és szüntesd meg a sötétséget ahol még létezik.
4. Kérd meg az Istennő jelenlétét (nőies isten), hogy menjen át a testeden.
5. Kérd meg az Istennő jelenlétét, hogy vegyen részt közvetlenül a béke és harmónia energiájával minden megoldatlan helyzetben, amiben mindenki részt vesz. Hagyd az energiát áramolni a szíveden át, majd a kezeidben néhány percig.

Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/08/cobra-beke-portal-aktivalas-2013aug25-en.html

Mivel a Létezésben semmi sem véletlen ezért ez a portál számunkra egy újabb sikert fog hordozni, és ezzel a Fény erőknek is. Minden Fény csoport már összefogott a földön belül, és kívül. Most annak van itt az ideje, hogy Egyekként legyünk mi felszíniek is, és a Fényt ide lehozzuk. Amint, ha ez is megvan a sok-sok lehetőség, és elrendezésünk által, csak akkor fog sikerülni zökkenőmentesen az Esemény. Ezért emberek dolgozzatok önmagatokon folyamatosan, és csak a Fényre koncentráljatok minden egyes helyzetben.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése