2014. október 26., vasárnap

Visszaköszönés és még más...

Üdvözlöm önt kedves olvasó!

Visszatérek ide időnként még az internet világába, ahol olyan sokan foglalkoznak magával a világ egy darabjával, vagy annak egészével, hogy lehetőleg az általuk kigondolt megoldást, vagy csak a nézőpontjukat kívánják valamilyen formában megosztani. Szeretnék egy keveset átnyújtani a tapasztalataimból, amit sikerült megélnem, ameddig távol (tartottak) a blogtól. Élni próbáltam, ahogy csak sikerült...

Ez a világ igen irgalmatlanul tömény. Van ahol irgalmatlanul kemény, és van ahol irgalmatlanul puha. Egyszerűen csak a szélsőséges szót tudnám rá kimondani. Ezt egyedül átvészelni, és rendbe tenni képtelenség. Csak együtt lehet lehetséges. Itt az egyensúlyról, vagy egyensúlyozásról beszélni teljesen értelmetlen. Mert valójában az egyensúly csak a szélsőségek megléte nélkül képzelhető el. Itt még mindig mi is van? Szélsőség a szélsőség hátán. Ebből az emberi világból egy embertelen világot csináltak, és akarnak továbbra is fenntartani... Öröm a ürömben. Nem igaz?

Értelmetlen dolgok egyvelege, ami csak a lefoglalásról szól. Ami számomra nagyon sajnálatos, hogy sikeresen működik.

A régebbi bejegyzéseimet is átnézve a "kiszabadulásomat" is követően... Arra jutottam, hogy nagyon sok információt utólag sikerült be-be vizsgálnom, és hála a szerencsés körülményeknek is. Igaznak bizonyult a nagyobb részük. Pár volt, ami eltúlzott/elhamarkodott volt. De ez mit sem változtat a tényeken. Azon, hogy ez a planéta irányítása alatt áll egy nagyon szerteágazó csoport, vagy csoportok összességének. Ennek van látható és nem látható eleme is egyaránt.

Most nem akarok róluk beszélni, de egy dolgot nagyon fontos tudni. Minden egyénre hatnak. Még annál is, aki egyáltalán nem tudja ezt elképzelni. Magam is napi rendszerességgel találkozom a jelenséggel, amit már lehet valamennyire kezelni, mert folyamatos a visszaszorulása az ilyen jellegű erőknek.

A videóimat is, amikbe rengeteg munkát fektettem. Letörölték akaratom ellenére is. Ezt vehettem volna egy figyelmeztető jelnek is... Észre sem vettem, hogy kontroll alá kerültem egyszerűen. Vajon hány ember mehet még így el nap, mint nap? El sem tudom, és nem is akarom elképzelni.

Itt óriásiak a gondok. Elképzelni is kevés, hogy mekkorák.

Ez a társadalom olyan mértékben agy mosott, hogy erre sem tudok egyszerű szavakat kimondani. Mindenki csak magyarázza a fogalmakat, de alig, vagy egyáltalán nem érti őket. Fénymunkás, Fényharcos, Csillagmag stb.

Most nem is kívánok itt leragadni, mert csak megy vele az időm.

Ameddig kontroll alatt voltam. Megtapasztaltam a rabságot, és még most is vannak kísérletek arra, hogy megállítsanak, ahol, és ahogy csak tudnak. De nem szabad csüggedni. Ez az ellenerő csak lassítani tud már, de ennek ellenére is érdemi tettek terén képes elmenni a rombolás irányába, ha úgy adatik. El sem merem képzelni mennyi ember ment el eddig a vonalig. Aztán mennyi embert likvidálhattak érte. Sokakat.

A technológiájuk sokkal fejlettebb, mint a Földi felszíni technika. Ez az egész ügy olyannyira kiterjedt, hogy maga a Földi szféra kevés hozzá. Javaslom a kedves olvasónak, hogy folyamatosan kutasson. Aztán a saját kútfőjéből kiindulva próbáljon meg tenni valamit a megoldás érdekében.

Vannak már kísérletek a megoldásra. De ezt is nagyon fontos tudni. A Fényerők önmagukban nem képesek elég hatékonyak lenni. Igénylik a felszíni emberek támogatását. Ők is rendelkeznek bizonyos korlátokkal, ahogy mi is. Vagy ahogy, akár ez a bűnöző csoport is.

Magam csak azt szeretném mondani, hogy itt egy globális túszhelyzet van, ami még mindig tart. Nem tudom, hogy ez meddig lesz érvényes. A Földi irányító erők, akik a status qua-ban érdekeltek. Mindent megfognak tenni ellenünk. Ezek csak egyszerű bűnözők, akik hiába állnak vesztésre. Képesek nekiesni bárkinek, mert egyszerűen betegek.

Ők csak, akkor fognak végleg eltűnni a világból a jelenlegi pozíciójukból, ha mindenki tesz a saját maga tehetsége szerint valamit, ami kimozdítja az általuk is felépített dolgokat. Bármit, ami csak belülről fakad. Például.: Blog, videó, nem figyelni és idegeskedni a politikusok miatt stb.

Pillanatnyi megállapításom szerint ez a dolog, ami ellenem is zajlott/zajlik még. Már nagyon nagy mértékben visszaszorult. Ezeket a csoportokat is, akik a Fényt szolgálják. Szerintem inkább hívjuk itt a Fényt egyszerűen csak szabadságnak, mert a Fény szó már relatív lett. Vagyis a szabadságot szolgáló csoportoknak. Ilyen Magyarországon is van szép számmal. De ők is igénylik az egyszerű támogatást, hogy sikeresek lehessenek, akárcsak mi.

De ez még önmagában nem elég, hogy kilehessen ezt mondani. Szabad a Föld. Nincs lehetőség, és idő a várakozásra. Az Égiek, és a Belsőföldiek egységesen kimondták már nem egyszer.  Az igazi üzeneteik formájában, hogy lépni kell és nem pedig passzívan várakozni. Helyettünk nem tudnak megcsinálni bármit. Csak velünk közösen.

Minden egyes lépés számít az Eseményhez. Ezért ti is tegyétek meg a magatok szintjén azt, amit helyesnek éreztek, hogy eljöhessen ez a beharangozott Esemény. Már szinte minden egyes lépés adott volna hozzá. De most ti rajtatok a sor! Naponta egy tettet ti is megtehettek annak érdekében, hogy ez bekövetkezzen. Legyen az bármi. Mert igen is számít. Nem kell ehhez spirituális embernek lenni. Elég csak a józan eszeteket elővenni. Aztán majd csak kijön belőle valami, ami előre mozdít. Legyetek önmagatok, az önmagatok mindenesei, amiben csak eltudjátok magatokat képzelni. Ez az én egyetlen tanácsom a számotokra.

Még valami: A Földet körülvevő fátyolról is.

Aki látta a Mátrix című filmet. Az is tudja, hogy itt a felállás nagyon hasonló. Egy globális rendszer, ami felügyeli az itteni lakosságot, és nem engedi megtörténni a kollektív, de még az individuális változtatást sem. Akinél mégis működik a változás ott megpróbálkoznak a nyomásgyakorlással, hogy a változást elrontsák/megszüntessék.

Ez a nyomásgyakorlás több helyről is zajlik egyszerre. Mindenkinél egyénre szabott ez a nyomásgyakorlás.

Ez a szint főleg a közösségi szinten működik. A gépek is, amiket használsz nap, mint nap. Olyan sugárzást bocsájtanak ki, ami megfelel az irányítók elképzelésének részlegesen, de nem felel meg teljesen. Hiszen csak fél megoldás. Egyszerűen csak lefoglal, és minden egyes törekvést próbál aláásni valami jelentéktelen dologgal, ami az adott illetőnél személyre szabva bukkan fel. Főleg még "alvónak" minősült embereket használnak a "felébredettek" kordában tartására. Már amennyire még ez működik.

A nem-fizikai dolgok is, amik működnek még. Nagyon magas hatékonysággal működnek. Ezért vigyázat bármilyen lépésnél.

Az Esemény be fog következni, mert ez az egyetlen kulcsa/lehetősége a szabadságnak.

Az ikerlángok is csakis az Eseményt követően fognak tudni egyesülni. Előtte semmiképpen sem, mert belerokkannának, és az elit is csak akadályokat gördít(ene) az útjukba. Az én esetemben is csak ezt tapasztaltam, ahogy próbáltam megtalálni az ikerlángom. Aztán jött egy üzenet, hogy csak az Eseményt követően lesz lehetséges a találkozó.

Számos dezinformáció van még az interneten is, ami egyszerűen alva tartja, vagy félretájékoztatja az embereket. Ezért a titok az éberség. A mostani itt lévő információkat is saját kutatásból szereztem. Kedves olvasó! Ön is járjon el így. Kutasson, kutasson és kutasson! Ne higgyen el senkinek semmit. Még nekem se!

Az egyén, aki itt él a Földön most félig meddig tudja működtetni a tettein keresztül ezt a fátyolt. Ezért csakis az egyéni lépés által szüntethető meg félig is ez a hamis hálózat, ami a Föld körül jelenleg a talpunktól mérve 13,76 km magasságig terjed. Lefelé is ugyanez a távolság érvényes. Tehát ez összesen a Föld talajszintjéhez igazítva 27,52 km. Ez maga a karantén. Ha ez megszűnik, akkor lehetővé válik utazni is az űrben. De ez is csak szigorúan az Eseményt, és az Első kapcsolat felvételt követően lesz lehetőség. Azelőtt semmiképpen. Hiába jönnek a hangzatos üzenetek is.

Amerikában a legerősebb ez a hálózat. Európában már kisebb a hatásfoka, de még mindig jelentős eléggé ahhoz, hogy lenyomja az egyéni kezdeményezést. Ázsiában már kevésbé erősebb. Lásd az eredményét: BRICS.

Egyelőre ennyi.

Köszönöm a figyelmet!

1 megjegyzés:

  1. Kedves HUNFény! Köszönet a bejegyzésért! Jó volt olvasni! Több mindent helyretett a fejemben és igazán megerősített!

    VálaszTörlés