2013. január 2., szerda

1. Bejegyzés.

Ezennel megnyitottunk!

Üdvözöllek kedves látogató!

A HUNFény blog ezennel megnyílt! Ez a bejegyzés csak egy nyitó/avató bejegyzés. Ebben a bejegyzésben kedves látogató a spiritualitás témakörével fogok foglalkozni. Elsődlegesen fontosabb technikákat fogok leírni neked, ami segít neked jobbá tenni a belső világodat és ezzel idővel egyre jobban megismered önmagadat és ezáltal az önbizalmad is nőni fog. Sőt ezzel még a körülötted lévőkre is hatással leszel. No, de inkább erről egy másik bejegyzésben írok.

Itt vannak a videóim is belinkelve.

Tudatosság üzenet.


Galaktikus civilizációk és azok hatásai a Földre 1.Rész 

Galaktikus civilizációk és azok hatásai a Földre 2.Rész

Galaktikus civilizációk és azok hatásai a Földre 3.Rész


Tudatos meglátás

 A Föld jelene és jövője

Élet az új Földön


Van egy könyvem is, amit én és pár földönkívüli munkatársammal közösen dolgoztunk ki és a jelenlegi helyzet miatt ingyenesen(!!!) le is tölthető. Ha kedvet kaptál hozzá olvasd el. http://data.hu/get/5974327/Egy_ember_konyve.rar

Megjegyzés: A lassú letöltésre menj, mert azt ingyenesen tudod használni.

 Köszönöm a figyelmed kedves olvasó!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Taminu!

    Lenyűgözve olvasom a letöltött könyvet. Szeretném felvenni Veled a kapcsolatot, a könyvhöz szeretnék hozzászólni, a szerkesztésében segíteni. Sok helyen találtam benne olyan mondatszerkesztést, ami nehezen érthető, esetleg félreérthető, nehézkes fogalmazású, ami egy láthatóan gyakorlatlan kéz írása. Sajnos olyan embereket ismerek, akiknek ha ilyen írás kerül a kezükbe, ami nem mindenütt elég gördülékenyen olvasható illetve nehezen követhető, akkor azt mondják, ez nem nekik szól, még akkor is ha érdeklődnek a spirituális ismeretek iránt. Pedig szerintem ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasni!

    Szeretném elküldeni a könyv egy részét (előszó és első fejezet), amit átszerkesztettem, az általam helyesnek érzett értelmezés szerint átírva egyes mondatokat, a nekem jól bevált fekvő kéthasábos sorkizárt elrendezésben, betűnagysággal, ami kinyomtatva könnyedén olvasható (magamnak minden fontos írást kinyomtatok)

    kérlek értesíts, hogyan juttathatom el Hozzád a doc fájlt

    Laci
    (gyakorlatlan vagyok a blogok használatában, remélem sikerül a kapcsolatfelvétel)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves BachLaci!

      Nagyon örülök, hogy elolvastad az általam és a földönkívüli munkatársaimmal/barátaimmal közösen írt könyvet.

      A könyvet olyanoknak szánom, akik ténylegesen elkötelezettek és teljesen elsajátították a spiritualitás alapjait. Az, hogy átírtál részeket azzal az üzenetnek az energiáját roncsolód/beszennyezed. Nézd! Nagyon örülök az észrevételednek. Amivel az égnek adta világon nincsen semmi baj. De így egy üzenetbe nem szabad belerondítani. Egy cikkbe sem szoktak belenyúlni, ha ilyen témáról van szó. Vagy, akár arról, hogy lefordítják más nyelvekre is. Ilyen esetekben legalább 15-20%-os a roncsolás. Az meg, hogy így, akár egy-egy szót vagy betűt átírsz azzal csak az üzenet válik egy marék zavaros zagyvalékká.

      Amúgy az e-mail címem hunfeny@gmail.com

      Köszönöm még egyszer az észrevételed.

      Törlés