2013. június 2., vasárnap

30. Bejegyzés: A spirituális kollektív tudat jelenléte.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos összefoglalóról lesz most szó. Magáról a spirituális kollektív tudatról és annak tevékenységéről, ami elkezdte már körbe hálózni teljes gőzzel a Földet. Ez a kollektíva azt teszi lehetővé, hogy egyre több ember ébredjen fel és szép lassan, de a változás útjára lépjen. Most jelenleg ez a kollektíva is alig nagyobb egy golf labdánál. De az a lényeg, hogy ahogy növekszik a Föld rezgése és ezzel együtt a tiszta szeretet energia is. Ennek következtében ez a spirituális kollektíva mérete és ereje megfog növekedni, ami csökkenteni utána megszüntetni fogja a másik kettő (duális) kollektívát. Vagyis a semleges és a negatív Földi kollektívát. Amit persze a másik oldal minden módon próbál lassítani, mert már nem tudja megállítani.

Az ábra tekintetében itt minden lényegre törően le van írva, hogy pár meghatározó területen jelenleg hol tart ezt a kollektíva az én megérzésem szerint világ viszonylatban. Megmondom őszintén, hogy még mielőtt elkezded elemezni az ábrát aktiváld a szívedben fellelhető szeretetet, mert más különben nem fogod tudni eldönteni, hogy magadénak érzed e az ábrát vagy sem. 


Az ábra elemzését követően szeretnék rátérni a lassító tényezőkre is, mert ezek nincsenek jelen az ábrán teljes képben. Az a helyzet, hogy vannak az olyan emberek, akik alacsony rezgésűek. Ők ebből a spirituális kollektívából is kapnak energiát, de náluk a bennük lévő alacsony rezgések és lerakódások következtében feszültség generálódik bennük, amit sajnálatosan kivetítenek a környezetükre is. Ezzel csak azt lehet kezdeni, hogy az ilyen emberek közeléből elmész és nem töltesz az ilyennel/ilyenekkel sok időt. Csak annyit, amennyit muszáj feltétlen. Minden családban nemcsak emiatt természetesen, de megnövekedtek és megfognak növekedni a konfliktusok. Ezt persze a másik oldali erők megpróbálják kihasználni, mert nekik ez az érdekük. A káosz és a düh szítása. Őket úgy lehet eltüntetni, hogy a szívedből elindítasz egy fehér Fényt. Pontosabban előbb oszlopszerűen, és a testeden keresztül minden pontra kiterjedően kivetíted ezt azt energiát. Ezt csak a magasabb szinten lévőknek ajánlott csinálnia(!!!).

Egyébként szólj a segítőknek, hogy távolítsák el mellőled az ilyen lényeket és az ilyen embereket. Pontosan most a Fény erőinek pár csoportja erre kezdett el vállalkozni a Földi emberek lélekcsaládjaival közösen, hogy az összes Fénymunkás/felemelkedő ember közeléből eltávolítják az összes olyan embert, aki tudatosan vagy tudattalanul feszültséget generál. Ez a folyamat természetesen az Isteni törvényekkel összhangban zajlik. Tehát, ha más körülmények pl.: anyagi körülmények nem szólnak közbe, akkor fizikai értelemben is elszeparálják az ilyen attitűdű embereket a pozitív beállítottságúaktól és csak a szükséges mértékben szembesítik őket egymással.

Magamon is tapasztaltam ennek a spirituális kollektívának is a működését. Mondjuk úgy,  hogy normalizálódott a bioórám, ami tehát azt jelenti, hogy este korán fekszem. Ez idáig ilyen nem volt velem az elmúlt fél évben. Az idő is, mintha elfelejtődött volna nálam. Nincs. Pislogok kettőt-hármat és máris este van. Alig csinálok a megszokott sebességemmel pár dolgot és máris vége a napnak. Teljesen szimbiotikusan mindennapos szinten javasolt meditáció segítségével rákapcsolódni erre a kollektívára tudatosan. Ilyen kollektívák működtetik és tartják fenn a más spirituális (GF-es) beállítottságú planétákat. Ez egy teljesen a szabad akarat elvén működő kollektíva. Ami itt a Földön lassan fogja átvenni csak a helyét, mert sok még mindig a negatív energia és a lerakódás. De mint írtam korábban is, ahogy a szeretet és Fény energia növekszik. Ez a kollektíva eltörli a másik kettő semleges és negatív kollektívát fokozatosan. Nem egyik napról a másikra, de lassan az emberek között is meglesz a szintezés. Ki van fenn és ki van lenn és emiatt kiszelektálódik mindenki, hogy ki hova kerül. Egyre jobban megfog sokszorozódni a teremtő ereje mindenkinek. Már most is 400%-os 2012. Dec. 21-e óta. És minden irányba érvényes ez. Pontosabban a pozitív és a negatív is hamar manifesztálódik. De, aki negatívat gondol bárkinek, annak azon nyomban vissza is üt. Akárcsak a pozitív is visszajön hozzád villámgyorsan. Ezért legyél éber tudatos és ügyelj a gondolataidra.

Ezen kívül a fizikai síkon mivel az emberek elfognak szeparálódni egymástól csakis az önmunkára ajánlatos koncentrálni. Tehát megismerni önmagunkat és dolgozni a rossz és minket már nem szolgáló szokásokon és dolgainkon. Emellett természetesen a fizikai családok egészséges mértékben, de szintén elszeparálódnak és csak addig lesznek együtt, ameddig tiszta szeretet övezi őket. Ha ez nem lesz jelen a család felbomlik. Ez is egy állomás, mert mindenki a vele azonos szinten lévőkkel fog találkozni, hogy együtt elkezdhessen nemcsak a Föld, de a saját kollektív és az emberiség kollektív érdekében is dolgozni és élni.

Negatív emberek általi inzultus esetén csakis ignorálással lehet védekezni. Mint írtam korábban is, aki negatív feléd, vagy te is ő felé, akkor az azon nyomban visszaüt. Tehát jól jegyezd meg! Akár milyen nehéz is. Szeretet energiát küldj mindenkinek és mindennek. Ha van benned düh, harag, utálat vagy bármi negatív aspektusú viselkedés, akkor kezdj el dolgozni önmagadon. Ezt a spirituális kollektíván keresztül a Forrás (Isten/Teremtő Atya/Anya/Univerzum) már sokkal látványosabban és erőteljesebben fogja neked a tudtodra adni, hogy mivel kell neked magadon dolgoznod.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése