2013. április 8., hétfő

20. Bejegyzés: A jelenlegi (Egész) rendszer szabotálása és megállítása passzív ellenállással.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ez a bejegyzés egy nagyon fontos útmutatást és egy hatalmas eszköztárat fog tartalmazni. Egy olyan eszköztárat, aminek még sajnos én sem vagyok bizonyos okok miatt még 100%-ig a tudatában, de azt tudom biztos forrásból, hogy csakis ez segíthet a Föld lakóinak a világ felszabadításában bármilyen körülmények között is. Ez pedig nem más, mint maga a passzív ellenállás. Nem katonai ellenállás, hanem az egyszerű és praktikusan sokoldalú passzív ellenállás.

A passzív ellenállásban pont az a jó, hogy csupán két dolog szükséges hozzá. Te magad és az elhatározás. A többi már magától kéz a kézben jár. Mivel ez a tevékenység folyamatos aktivitást igényel.

Alapos kiképzést csakis folyamatos önképzéssel tudsz véghez vinni ezen a területen. Más erre nem fog tudni tökéletesen kiképezni. Csakis te saját magad. A kiképzéshez csak egy előfeltétel van. Méghozzá a passzív ellenállás tevékenységére jövő elhatározás.

Ez az elhatározás meg kitartó és folyamatos önmunkát is igényel, ami az egésznek az egyetlen hátráltatója vagy lassítója. De egyben nagyon jó táptalaj a tapasztalatszerzéshez is. Különösen ahhoz, hogy egy elnyomó kormányzatot, hogyan lehet mégis lenyomni, akár csak egy bélyeget, amelyik túl nagynak hiszi magát az egyszerű emberekhez képest. Pedig valójában csak a hangja és az árnyéka nagy. Hiszen neki (az államnak) az egyetlen "biztosnak" gondolt eszköze a félelem. Ezért is fél az elit a spirituális emberektől, mert ők tudják, hogy a (valódi) spirituális embereket nem lehet rászedni puszta és hamis ígéretekkel.

És mivel a passzív ellenállás az egyetlen biztos eszköz és mivel ezt a műveletet nagyon sokan tudattalanul gyakorolják nap, mint nap. Maga az ellenállás ezen fajtája egyben egy csodálatos művészet is. Hiszen mindig az egyén szabja meg, hogy mire hogyan reagál és mit vet be a semlegesítés vagy esetleg az elhárítása érdekében az adott egy vagy több dolognak.

Még mielőtt a mélyére megyek a témának, hogy mit hogyan, mikor és merre kell csinálni ahhoz, hogy a kormányzat teljesen megbukhasson nem árt, ha tudod, hogy a passzív ellenállás is elsősorban, mint minden ezen kívül is a fejben dől el. A passzív ellenállás nem kíván semmilyen áldozatot és semmilyen komolyabb előképzettséget. Csupán téged és egy elhatározást. Mint mondtam a többi már kéz a kézben együtt jár.  De előbb hadd térjek rá a passzív ellenállást alkalmazandó szervezetre (személyre) vagyis az államra, hogy az konkrétan mi, mekkora és hol van.

Nos tehát következzék az állam. Mi maga az állam? Az állam magát az egész állam apparátust jelenti, ami önmagában egy szervezet. Amit emberek vezetnek. Valójában az állam szerény definíció szerint egy szerveződés, ami egy határok által megjelölt (ország) területet tart ellenőrzés és irányítás alatt. Természetesen az állam önmagában nem jelent semmit, mert szoktak ilyen megnevezést is alkalmazni, hogy demokratikus, diktatórikus, jóléti vagy pedig spórolós állam. Ezek csak mellékes jelzők, amikkel a propagandaanyagokat szóró médiumok szoktak mindig kiírni vagy pedig mondogatni ismételten és ismételten.

Mivel emberek működtetik ezt az egészet. Egyértelmű, hogy minden ember tudatosan vagy tudattalanul a részévé válik az államnak. Természetesen csak papírok formájában, ami egy darab(!!!) szuverén ember számára sem jelentene valójában semmit, hogyha még másik több száz, ezer és millió szuverén ember nem ismerné el a feje fölött lévő papíroknak az "értékét" (ítéletét) De hát mégis valamilyen dolog/dolgok összessége folytán elismerik ezt az államapparátust, akik alig 0.0001%-át alkotják a Föld lakosságának, de mégis ők mondják meg, hogy mit ehetsz, mit nézhetsz, hova és mikor mehetsz stb. Lehetne még ezt a végtelenségig is sorolni. Ezek valójában összetett folyamatok eredményei amikről már írtam korábbi írásaimban. De ebből kifolyólag te is feltudsz legalább sorolni egy vagy két olyan faktort, ami meghatározóvá teszi egy államapparátusnak a létét. Ez pedig nem más mint maga a félelem körmönfont műveletei elsősorban. Hiszen mégis miért fizeted be a sárga csekket minden hónapban? Hát nem a postán dolgozók miatt az egyszer biztos... Pusztán a félelem miatt, hogy "Jaj...Mi lesz, ha kimarad egy-két részlet. Elviszik a házad, kocsid, mindened." És igen. Ez következik be, ha nincs egy olyan összefüggő társadalom, ami folyékonyan áll össze és folyamatos passzív ellenállást tanúsít minél több (Nem mindegyiken...) területen. A minél több azért fontos, mert ezzel kilehet kényszeríteni az államapparátust, hogy lazítsanak a szíjon, ha mégis megszorítani akarnának. Ha mindegyik területen passzív ellenállást alkalmaznánk ész nélkül azzal csak hatalmasabb káoszt hoznánk létre, mint amit elszeretnénk kerülni. Ami meg tudjuk, hogy kiknek lenne még jobb...Szóval csak óvatosan!

Mivel, ha jobban megnézzük. Milyen alapon is működik az államnak a polgári mechanizmusa? Pusztán azzal vagy te tagja az államnak, mert (készült) készítettek rólad egy stósznyi papírt, ami tartalmazza a neved, a nemzetiséged, a lakóhelyed nevét, számát és még számos anyám kínját is. Ezeket ők úgy nevezik, hogy személyiségi adatok, amiket titkosszolgálatok segítségével lefigyelnek (ellenőriznek non-stop.). Persze ez a megfigyelési mechanizmus is a hatalmas jelenleg a Földön élő népesség miatt szinte nagyon elhúzódóvá és nagyon macerássá kezdett válni. Ezért is elkezdtek másik technikákhoz is nyúlni, amikkel most is kísérleteznek. (Lásd RFID chipek propagandája például...) 

Na most kedves olvasó! Látod már, hogy mi működteti önmagában az államot? A pénzed? Az is. A családod? Az is. A szíved? Az főképp. Na,de hogy valójában mi is működteti önmagában az államot azt csakis belülre nézve lehetséges megállapítani egyértelműen...Ha még mindig nem esett le, akkor elárulom. Maga a hited. A hited, amibe belegyömöszölnek mindenféle dolgot az államapparátus tagjai, hogy (HIGGY) benne  maradj. Ezért jönnek létre a politikai pártoknak és különböző más és más a politikához köthető dolgoknak is a hívei (fanatikusai). Akik aztán a zászlajukként lobogtatják ezeket az általuk dicsőségesnek vagy pedig fantasztikusnak tartott dolgokat nap, mint nap. És mindenkinek letörik a nyakát, aki egy pillanatra is eltér a dolgoktól, akár hivatalosan is. Lásd internet...

Szóval ez azért egyáltalán nem játék, ami itt zajlik. Ez itt maga a Földi játszótér, amit a politikusok nagyon nagy része annak gondolnak bizonyos vagy ilyen-olyan mondvacsinált okok miatt is.

És mivel már eljutottunk kedves olvasó ahhoz a ponthoz, hogy megtudtad, hogy mégis mi tartja folyamatos meghajtásban a gépezetet. Itt az idő kicsit gépész nyelven is fogalmazni, hogy érthesd és lássad egyértelműen magát az egész képet.

Egy gépet általában mik hajtanak? Fogaskerekek. Ha egy államot összehasonlítunk egy géppel, akkor mit kapunk? Egy állami gépezettet. Amit szintén "fogaskerekek", vagyis emberek hajtanak (működtetnek). És egy darab ember önmagában a gépezet egy darabja. Vagyis "fogaskereke", ami addig forog benne, ameddig le nem kapcsolják. Na és itt aztán az igazi művészet maga a lekapcsolás.

Mivel a gépezet folyamatosan zakatol ezért akár egy darab fogaskerék "eltörése" is megpecsételheti a gépezet további sorsát. Vagy, ahogy szokták mondani, ha maga a fogaskerék nem is "törik" el, de porszem kerül bele, akkor már annak véglegesen annyi.

Ez van a jelenlegi (nem csak magyarországi) állammal is. Az emberek egyesével is nagy dolgokra képesek, ha "port" raknak bele tudattalanul vagy, akár tudatosan is a "gépezetbe". A legnagyobb hatást a tudatos porozás teszi lehetővé. És itt is csak egy apróságról van szó, ami képes mindent romba dönteni.

Itt a fogaskerék maga az ember. A por pedig pedig most az embernél maga a gondolat. Méghozzá maga az a gondolat, hogy változást szeretne mindenhol a gépezeten belül. Vagy leáll és szétesik a gépezet. Vagy pedig lelassul és átalakul (megtisztul). Bármi lehetséges...

Ez volna önmagában a józan paraszti ésszel kigondolt és elemzett része az állam szabotálásának és megállításának.

Most, akkor következzék pár ábra, ami segíthet abban is, hogyha az állam nem akarna hamarabb szétesni, akkor megszeretném mutatni az utat a kitörés lehetőségével is, hogy valójában mennyire is egyszerű az egész. hiszen csak egy döntést hord magában. Semmi többet.

Először is hadd jöjjön az a része a cikknek, ahol az egyén be és ki is tud lépni a rendszerből. Egyedül csak a módja nem mindegy, hogy hogyan lépünk ki. Fejjel a falnak vagy pedig megkeressük azt az ajtót, amint születésünk pillanatában "beléptünk".



Ezen az ábrán a te egyéni életed láthatod. Minden személynél ugyanilyen a felállás a rendszerben tartózkodás ideje alatt. Sokan azt gondolják, hogy ebből a rendszerből nem lehet kilépni, mert hogy mindenhová elér a keze. Ez nem teljesen igaz. Mert miből is merítkezik a háttérhatalom ereje? A pénzből? Részben. A te munkádból? Részben. Minden olyan dolog, ami a te személyes felhatalmazásodból (is)-(!!!) történik az azért történik, mert te magad is választottad. hiszen te azt hiszed és gondolod, hogy te a rendszer része vagy. Ebben rejlik az ő erejük nem másban. A te "szabad" (!!!) akaratodból történik és nem más miatt. Hiszen ők is nagyon jól tudják, hogy ők a Földanya részei (lakói), mint akár csak te. Csak te neked ez még nem teljesen vagy egyáltalán nem tudatosult. Ismerik magát a tudást és ez által mozgatják ők (is) a szálakat. Csak hát tudod mi a legnagyobb poén ebben az egészben?

Te is játszhatsz úgy, ahogyan ők. Istent játszanak a saját világukban és kivetítik azt másokra. Csak persze sokkal furmányosabban, mint ahogy azt egy átlagos és jó szándékú ember nem tudná és nem is akarná megtenni a másikkal szemben. Miért ne lehetnél te is isten (Társteremtő) a te saját kis mikró kozmoszodban (világodban)? Az a helyzet, hogy a világok (emberek) a Földön itt is egy tökéletes láncolatot (Makró kozmoszt.) alkotnak. Szóval, ahogy fentről is eltudnak indulni a dolgok ugyanúgy alulról is. A te munkád, amit végzel, akár a munkahelyen vagy, vagy akárhol őket tudja (a legjobban) szolgálni, ha (!!!) úgy akarod. De mivel te is ember vagy, mint akárcsak ők. Ezért megteheted, hogy a te energiád beveted úgy, hogy ők azt kapják vissza, amit ők adtak neked. Csak azzal a különbséggel, hogy te építesz, addig meg ők csak rombolnak, mert ők csak azt tudnak mást nem.

Az építés által te és az általad kiválasztottak részesülnek az eredményekből, addig meg ők nem, mert nem engeded meg nekik, hogy rajtad tapossanak. Látod most már, hogy mi a lényeg? Még mindig nem?... Maga a Döntés a lényeg. A döntés arról, hogy te akarsz e ennek a rendszernek a része lenni vagy sem. Mivel tudat alatt is tudod, hogy ez az egész egyáltalán nem helyes ezért egyértelműen elfogsz rajta gondolkodni, hogy mégis mi lenne a jobb nemcsak neked, hanem a másiknak is. Innen jön aztán a nagyszerű lehetőséged, hogy kijuss.

Az egész "rendszer" csak az elmédben van jelen, hogy te a rendszer (tulajdona/rabszolgája) része vagy, ami az elméd által az ő sikeres propagandáik (!!!) következtében hatva a fantáziádra (!!!) és a lényed többi részére is kiterjedten. Azt hiszed, hogy le vagy láncolva, de közben nem is. Innen következik az, hogy te neked csakis egy egyszerű kijelentést kell tenned, hogy te elakarod hagyni a régi rendszert és egy teljesen újat szeretnél létrehozni jobb, fixebb és biztosabb alapokon (feltétel nélküli szeretet). Megváltoztatni egy hazugságokkal és féligazságokkal felépített rendszert csak hazugsággal lehet. Addig meg az igazságok kimondásával meg csakis lebontani.

Van erre egy közmondás, amiért most elnézést, hogy vulgáris, de pont találó. Szarból nem lehet várat építeni. Ez pedig tényleg így van, mert hát most is a politikusok miért nem a józan ész (!!!) által is diktált lépéseket követik? Miért ragaszkodnak olyasmihez, ami minden értelemben és áron emberellenes (akar) tud csak lenni?

Azért, mert a belső világuk olyan sivár, akár csak egy sivatag. Egy végtelenített sivatag, amiben az ő belső templomuk (lelkük) valami (külső és belső erők) folytán leomlott és képtelenek az újraépítésére. Na, de lépjünk tovább a következő ábrára.



 Ebben az ábrában azt láthatod, ahol te állsz, amikor még mielőtt leszületsz, hogy dönthetsz. Egy teljesen piramis (Földi) felépítésű rendszerben (világban) vagy pedig egy gömb (spirituális/másik bolygó) rendszerben szeretnél e élni. Mindig adott a választás, mert hiszen csak élni kell vele.

Még mielőtt döntesz alaposan megtervezed azt, hogy miket is szeretnél megtanulni. Szóval ezek függvényében kerülsz ide a Földre teljesen önkéntes alapon. Senki sem kényszerít. Csakis a te döntésed ez az egész.

Na és most itt jön az a rész, ahol a passzív ellenállás elve előjön. A tudás hatalom. Ezt te is nagyon jól tudod. Amikor a Földi rendszer valamelyik bugyrába (iskola/munkahely/otthon/közösség/politikai rendezvények- Ilyen helyre csak, akkor menj, ha tényleg tudod is, hogy mit szeretnél ott a passzív ellenállással elérni.-) kerülsz, akkor megkapod azokat a tapasztalatokat, amik megfogják alapozni számodra azokat a lehetőségeket, ahol a passzív ellenállás elvét alkalmazhatod. Itt nem bonyolult dolgokra kell gondolni. A bonyolultabb műveletek csak a haladóknak/tapasztaltabbaknak (!!!) javasolt.

Pontosabban itt több emberre van szükség, hogy az ilyen művelet vagy műveletek összessége sikeresen és gördülékenyen haladjon. Itt jön a képbe a következő ábra, amit nagyon ajánlatos tüzetesen is áttekinteni.


Ebben az ábrában azt láthatod, ahogy spirituális emberként hogyan tudsz a Földi és nem Földi síkokon tudatosan jelen lenni. Hogy onnan is tudj másokkal kapcsolatba kerülni a szíved segítségével. Csakis a szíveddel tudod megérezni, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Ezért még mielőtt ebbe az egészbe belevágsz ismerd meg önmagad belülről.

Használd bölcsen és átgondoltan ezeket a módszereket, hogy a passzív ellenállással sikerre vidd a Földre vonatkozó változásokat és a Teremtő Atya/Anya tervét, aminek te magad is a része vagy.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

2 megjegyzés: