2013. április 15., hétfő

22. Bejegyzés: Titok a sikerhez.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésemben egy olyan dologról lesz szó, amin még csak most esek át. (Már át estem rajta...) És itt önmaga az pedig a siker titka. Hogy milyen jellegű ez a siker azt valójában az dönti el, hogy miben keresendő. Oszt ez idáig két dologban találtam meg ezt. Egyik a változás és a másik maga a mobilitás.

Ez a két tényező az, ami az ember számára valamennyire tudja biztosítani azt vagy azokat a dolgokat, amik meg mutatják, hogy egy tevékenység közben érzett öröm maga az út egyik kiváltója. Tehát maga az út nevezhető itt önmagában az öröm útjának is. Vagyis az, amikor kitör belőled a lelkesedés és szó szerint szárnyalsz.

Ez maga az emberi lét egyik legcsodálatosabb pillanata. Ez az a dolog, amit még én sem értek 100%-ig, mert annyira Istenien egyszerű, hogy ezt kézzel hiába akarja fogni az ember. Nem fogja tudni, hanem csak érezni. De, hogy Földi nyelvre is lefordítsam ezt annyit sikerült kihámozni, hogy maga az öröm a lényeg. Semmi más. Pontosabban maga az öröm az a kísérő jelenség, ami a feltétel nélküli szeretet gyakorlása során előjön. És ez lesz a mi (Földi) spirituális társadalmunk egyik fő mozgatórugója is.

Az Univerzumban egyszerűen érzem, hogy ez áramlik magával a Létezéssel is. És ezt most meg kell jegyeznem őszintén. A Föld bolygót kinőttem. Szó szerint magát az űrt bírnám szelni. Minden pillanatom, amit itt töltök úgy érzek, hogy nincs mi, ami itt tartson már. Oszt, ha lenne (lesz) egy Fény hajóm, akkor már rég elindultam volna szelni a mély űrt spirituális civilizációk után. hogy az ő tudásukat hazahozva ide megmutatni az embereknek, hogy mégis mire jó ez és mi által tud az emberiségen segíteni.

Egyszerűen én magam ezt tudom szenvedélyesen csinálni. Mint egyfajta nagykövet jelen lenni itt a Földön és az emberek illetve a földönkívüliek (csillagtestvéreink) között is tolmácsolni, hogy az ő nemcsak gazdag, de érdekes tudásukat és a puszta létüket ide lehozzam. És természetesen a mi részünkről is jönne ez a jellegű hármas megosztás. Ami természetesen nem egy nap alatt, hanem sok-sok időszak alatt jönne össze. Hiszen az Univerzum sem egy Földi nap alatt fejlődött és épült ki.

Egyszerűen azt érzem az Univerzumról, hogy szó szerint lélegzik és szabadon mozog. Mint ahogy remélem én is fogok, mert ez nekem annyira olyan érzéseket ébreszt bennem. Mintha tűkön ülnék.

Az új világ, ami spirituális lesz a földönkívüliek nélkül nem lenne egyáltalán kerek. Csupán egy félkör lenne, ami teljesen természetellenes az Univerzum és a Lét törvényeivel.

Na, de hadd lépjek tovább.

Önmagában a sikerhez mi is kell? Nagyon sok dolog. De azért megpróbálom a lényeget felvázolni. Egy dolog, ami nagyon fontos az csak belül létezik és ez nem más, mint maga a szívedből jövő szeretet, amivel bármit elérhetsz. Szó szerint a határ a csillagos ég és semmi más. Mellette a folyamatos tevékenykedés és a kitartás az álláspontod mellett. Mert hiszen a Teremtő lefog tesztelni nagyon sok dologgal, amik megfogják mutatni te számodra, hogy mire is vagy (ténylegesen) képes azért a döntésért, az álomért vagy esetleg olyan vágyad kielégítéséért/beteljesítéséért tűzön-vízen átmenni, amik te számodra egyszerűen az életed kihagyhatatlan dolgai. Itt mindenki más és másra gondol.

Az én esetemben magára az Univerzumra gondolok, aminek a része vagyok én is, te is, az emberiség és maga a Föld is. Szóval ezért fontos tisztázni önmagadban, hogy mit is szeretnél és mind végig arra célra koncentrálni és magára a sikerre is mellékesen, hogy azaz adott dolog sikeresen befejeződjön. Ebbe pont az a jó, hogy bárki képes megcsinálni. Csak puszta elhatározást igényel.

A Teremtő Atya/Anya megfogja mutatni a módját. Neked csak észre kell venned és tudomásul kell venned. Erről szólnak maguk a Teremtő által kigondolt tesztek is, amelyek különbözőbbnél különbözőbbek minden alkalommal és mindig, akkor jönnek, amikor a legeslegkevésbé számítasz rájuk. Ezért fontos úgy tekinteni ezekre a próbákra, mint egyfajta előrelépésekre az életben. Amik aztán nehezednek is minden egyes alkalommal.

Különösen azok az emberek, akik spirituális úton vannak és nagyon gyorsan is lépnek előre e tekintetben. Azokat a Teremtő nagyon nagy jutalom/jutalmakban szokta és fogja mindig részesíteni az ittléte folyamán. Ami egészen addig tart, ameddig tart. Lehet ezt, akár örökké is csinálni. Ez benne a jó.

A Felemelkedett Mesterek is mind átestek és átesnek ezeken a teszteken. Senki sem kivétel. Még a nem fizikai világok. Lásd 5D-s spirituális világok sem. Sem korra, sem nemre való tekintetben, hogy megkapd a tesztet. Egyedül a teszteknél az a lényeg, hogy a Teremtő sosem tesz olyan dolgot eléd, amit nem tudnál te magad is megoldani. Hiszen a Teremtő is belőled van. Meg persze te is belőle.

Aztán meg a teszteknél/vizsgáknál a Teremtő nemcsak dicséretet ad, hanem örül veled, hogy sikerült. Ha meg sajnos nem sikerül, mert hát ilyen is van. Akkor szomorú lesz és, akkor egy fokozattal lejjebb veszi neked a teszt nehezítését. És ezt a Teremtő addig folytatja, ameddig meg nem bírod csinálni. Hiszen maga a Teremtő Atya/Anya nagyon türelmes és segítőkész is. Mindig más és más módon kerülsz vizsgázásra. Erre csakis az elfogadással és a feltétel nélküli szeretet segítségével tudsz csakis felkészülni. Minden mi más csak fél megoldás.

Természetesen a teszteken a segítőid is segítenek, de erre csakis a szemfülesebb emberek tudnak rájönni. Ezért egy teszten sem vagy sosem egyedül. Bevallom kaptam már idáig nagyon nehéz teszteket is. És vannak olyanok, amiket játszi könnyedséggel viszek, de van olyan is, amiket nehezen. Minden alkalommal más és más. Ez nemcsak a Földön van így, hanem az Univerzum másik 3D-s bolygóin is. Illetve másik dimenziósakban. Ez is ennyire egyszerű.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

4 megjegyzés:

  1. tolmács szeretnél lenni űrlények és köztünk?már most az vagy csak még nem látjuk őket.már nagyon várom hogy itt legyenek.

    VálaszTörlés
  2. éva vagyok,olyan van hogy valaki űrlény pszihológus?az menne nekem.az újvilágban,vagy ahová kerülök.

    VálaszTörlés
  3. Szia Éva!

    Én konkrétan rövidesen egy hasonló jellegű feladatkörrel leszek ellátva, de erről bővebb információkat biztonsági és egyéb okok miatt nem közölhetek. (Még) Hát a felfedés folyamatáról csak annyit tudok én magam is, hogy csepegtetve és fokozatosan jönnek ki az újabbnál-újabb információk. Nem lehet mindent az emberekre zúdítani, mert összeomlana minden és csak értelmetlen káosz lenne belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én már világgá kürtölném hogy minden nap színes 3szögeket és más sárga fényűt látok esténként.lesz egy ufo tali majd arra elmegyek és elmondom miket látok.nehéz lesz majd,mikor szemtől szemben lesznek mondjuk egy miniszterrel,eltudom képzelni kogy kést,meg fegyvert vesznek elő,az az igazság csepegtetés remélem elkezdődik,kíváncsi vagyok még miket titkoltak el a világ elől.ha isten vagy valami bíróság elé kerülnek biztos megpróbálják letagadni,vagy a másikra fogni,de akkor majd videón vissza játszák:D.és olvastam állítólag van az országnak királya ez igaz?mostanában is trükköznek,elkéne már őket kapni.míg nem jönnek addig még pár évig pusztítanak.de legalább vannak minden este látogatók nálam.a színes 3szögek nagyon villognak,kék piros fényük van,azok szépek.

      Törlés