2013. április 27., szombat

24. Bejegyzés: Az önbizalom és az ára...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy eléggé érdekes és különös megtapasztalásomról fogok neked írni. Ez a megtapasztalás, amit itt önmagamon belül is érzékeltem, ameddig az egész szituációban benne voltam.

Az a helyzet, hogy engemet amellett a GF tagjai megkértek egy olyan pozíció/munkakör betöltésére, amire nekem minden szinten. Főképp lelki/szellemi értelemben fel kell rá készülnöm, mert sok-sok impulzus fog érni és nem úgy kellene reagálnom majd rájuk, ahogy a legtöbb Földi reagálna, ha megtapasztalná. Ezt érzem magamon belül. Jelenleg ezek az előkészületek most indultak el, mert sok dolog mellett a Földön is, amikre a Fény képviselői (Köztük én is.) és mások is készülnek, amit nekem is tudomásul kell vennem. A Földdel kapcsolatos önmagában.

Pontosabban azt, hogy a világ kapuját hamarosan kitárjuk mindannyian. Főképp egymás felé. Pontosabban maga a felszíni emberiség felé. Mert idáig a világunk egy elzárt és elrejtett világot (világokat) alkotott. Ezen fogok én magam is változtatni azzal, hogy felismerem és elfogadom azt, amit a Teremtő Atya/Anya elém rakott és rak. Ami egészen addig tart, ameddig az ő törvényei szerint cselekszem és létezem. Vagyis a jutalmakat és ajándékokat azért, amiért szeretetteljesen élek és dolgozom önmagamért, az emberekért, a Földért és az Univerzumért. A galaktikus testvéreink is eszerint dolgoznak és nem más miatt. Ez maga egy spirituális társadalom alapja is, aminek persze megvannak a maga árai ("áldozatai") is.

Bár. Ez az én szemszögemből egy olyan ár, ami megfizethető. Itt nem pénzre kell gondolni, hanem az olyan tulajdonságok feláldozásáról, amik valójában csakis az itteni drámákért (voltak) felelősek. Az ilyenek egyike például az olyan gondolkodás mód, amelyik mellőzte a másikat és csak az önző egyénre (érdekekre) gondolt. Meg magukra a vallások megszűnése, ami olyan következmény lesz, amit egyes emberek azért nem tudnak és nem fognak tudni elfogadni. (Lesznek ilyenek is, de nincs ezzel semmi baj. Hiszen a szabad akarat elve mindig érvényes lesz a Földön.) Mert ilyen alapokra helyezték és helyezik az életüket.

Ők esetleg más bolygókra költöznek vagy pedig megértik és elfogadják azt, hogy létezik olyan is, ami vallás nélküliségnek és nem ateizmusnak (Létezésnek) nevezhető és teljesen összefügg az Univerzummal. Nem lesznek egybe gyúrva a vallások sem és semmi más sem. Ezek csak félretájékoztatás érdekében kitalált információk. Mert mi az értelme annak, hogy csonkoljuk illetve lenyessük itt-ott az Univerzum gazdagságát? Hogy nézne ez ki művészi szemmel is nézve? Hát rondán. Egyedül csak egy dolog fog a vallásokkal kapcsolatosan megszűnni. Csak ez a kényszeres intézményesítés (vallássá/ideológiává alakítás) és az olyan dolgok el nem ismerése, mint ami a spiritualitás vagy a földönkívüliek témaköre is. És annak tudatos démonizálása vagy eltorzítása nem lesz egyáltalán megengedett.

Nem lesz üldözve egyik vallás sem, de nem lesz megengedett az erőszakos térítés sem, mert az ellentmond a szabad akarat Univerzális elvének/törvényének.

Mert hiszen ez a világ nem erről szól, hogy megosszuk egymást, hanem magáról az Egységről. Attól, hogy te magad nem hiszed el és nem is szeretnél pozitív beállítottságú földönkívüliekkel találkozni, attól még más valaki/valakik (Pl.: ÉN és sokan az ismerőseim közül...) szabad akaratából/akaratukból kifolyólag szeretne/szeretnének élni a lehetőséggel, hogy megismerjenek más ilyen fejlettebb világokat/dolgokat. Mert az Univerzum törvényei értelmében megfog előbb vagy utóbb történni. Ez még azok számára is tény lesz, akik ezt még kinevetik és kigúnyolják.

Ez lesz nagyjából a részleges (személyre szabott) ára annak, hogy a mi világunk jelenleg még zárt kapuit kitárja más magas dimenziókból/bolygókról jövők előtt is rövidesen a felszíni emberiség. Mert ez is egy törvényszerűség következtében jön ki, ami úgy fog hatni az emberekre, hogy lebont számtalan (minden) hamis alapra helyezett hiedelmet.

A személyszabottságra egy kicsit kiszeretnék térni. Jelenleg még ebben a világban az emberek furcsának mondják/érzik azt, aki önállóbban szeretné az elgondolásait bemutatni és nem alapítani hozzá olyan dolgokat, mint amilyen a csoport (vallás) vagy tömeg (divat). Maga a spiritualitás a szabadosabb, lazább és szimbiotikusabb kapcsolatokra törekszik. Ezt legalábbis Földi elmével így gondolnánk. De a szívem szerint ez maga a Feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása is mellékesen.

Ezért szeretném tisztázni, hogy jelenleg a problémáink gyökere abban keresendő, hogy a legtöbb spirituálisnak mondott ember elszokta követni ezt a bakit. Én is sokszor, de hát nem vagyok én sem tökéletes. Ez a baki maga a "burkolt" egó jelensége. Minden spirituális embernek van egy lénye, amit az emberek mind egónak neveznek, de valójában nem az. Az egó alapjába véve mindenkinél jelen van már születésénél fogva a Földön.

A felsőbb dimenziókban élőknek is van egója, de nem elburjánzott, ahogy itt a Földön. Itt jön a képbe igazán a szimbiotika. Pontosabban a "mindenki nyer" helyzet az esetek nagyon nagy többségében. Legalábbis a Földi logika szerint így lenne tökéletes. De ez közel sem így van.

Maga az Univerzum egy +/- polaritás rendszer szerint működik. Akár tudomásul veszed, akár nem. Aminek az alapja Földi értelmezés szerint a Jézusi feltétel nélküli szeretet. Hiszen ebből jön maga a pozitív energia, ami segíti a teremtést (Létezést.). És igen magában az Univerzum különböző szegleteiben is tényleg így van. Leszámítva (egyelőre még) a Földet, ahol még ez nem 100%-ig érvényesül.

Pontosabban abból kifolyólag, hogy itt fellelhető egyaránt a pozitív és negatív polaritás egyszerre az emberekben (Szív-egó ellentét). Van, akiben a pozitív van hangsúlyosabban (!!!) jelen. Van, akiben meg a negatív. De ez maga az Univerzum (Forrás/Teremtő Atya-Anya/Isten) rendeltetése is. Vagyis az egyensúly fenntartása.

Az egyensúlyt megzabolázni pontosan azért nem lehet csakúgy komoly és látványos következmények nélkül, mert az bomlást okozna magában a kozmoszban és a Létezésben. De itt jön a képbe is sok kis "pontocska" vagy porszem, kinek mi a szimpatikus, amiket itt a Földön tudatnak illetve entitásnak is szoktak nevezni.

Egy entitás vagyis tudat képes hatással lenni magára az energiára. Rákapcsolódni vagy lecsatlakozni róla. Nikola Tesla is amikor meglepetten fedezte fel a dolgokat csak annyit tett hozzá ehhez a csodához, hogyha az ember megakarja érteni magát a Létet (Univerzumot), akkor gondolkozzon rezgésekben, energiákban és frekvenciákban. Aztán igen. Sorról-sorra jönnek a visszaigazolások a tudományok  (hivatalos és nem hivatalos részről) világából, hogy minden valamilyen rezgésen rezeg. Alacsonyan vagy magason. Valamilyen energiát kibocsát, befogad vagy mindkettő. Vagy valamekkora nagyságú frekvenciája van. Ez maga a tiszta Létezés alapja.

És itt jön magába képbe a dimenzió fogalma is, ami kiterjedést jelent magyarul. Egy dimenzióban jelen van maga ez a három fogalom, ami alapja a Létnek. Vagyis az energia, a rezgés és a frekvencia együttese.

Maga itt a Földön, amelyik a jelenlegi társadalmi berendezkedést kívánja egyéni (!!!) módon megváltoztatni és nem pedig felborítani. A jelenlegi társadalom 3D-s berendezkedésű. Tehát az anyag uralma van jelen. Ez is már változóban van. Sokak mivel még mindig a gyors változásoknak gondolják ezeket a folyamatokat. El kell keserítenem, mert más helyette már nem fogja megoldani a dolgait. Mindenkinek saját magának kell megoldania (elsősorban) a saját belső problémáit, ami kivetül erre a bolygóra és ezzel együtt a környezetére.

Mivel, amint rend lesz belül úgy kívül is. Meglehet indítani az olyan folyamatokat is, amik az űrkorszakunkat is megfogják alapozni. Tehát más planétákra bárki elmehet, hogy felfedezze vagy esetleg át is települhet, ha úgy kívánja. Sok-sok lehetőség lesz.

De ehhez az kell, hogy előtte megtörténjék a felemelkedés. Ami több év esetleg évtizedbe is kerülhet (Ennél lehet rövidebb is egyéni tekintetben.). Nem ok nélkül mondtam, hogy csak rajtunk múlik. Természetesen vannak nagy pozitív erők is, akik dolgoznak a háttérben, de ők is csak kis lépéseket tudnak végrehajtani. Hiszen ők is olyanok mint mi. Ha kigondolnak valamit, akkor azt körültekintően és nem pedig a fejjel a falnak móddal hajtják végre.

Sok ember is csak az elburjánzott negatív tulajdonságai miatt nem tud előbbre lépni. És mivel az egész bolygó és annak lakossága is egy hatalmas összefüggő láncolatot (szervezetet és ezzel együtt egy idegrendszer egységét) alkot. Ezért teljesen magától értetődőnek kellene lennie, hogy minden ember számít nemcsak a felemelkedés, de önmagában a bolygó felszabadításának folyamatában is. Minél többen csináljuk úgy, hogy harmonikusan éljük mellette az életünket. Annál közelebb kerülünk a teljes felszabaduláshoz és az igazság napvilágra kerüléséhez, ami aztán elhozza azokat a technológiákat is, amiket a lobbi és egyéb érdekcsoportok eldugtak.

Meg még egy dolog, amiket a földönkívüliekkel kapcsolatosan is leírnék. Amint az emberiség nemcsak kollektív, de egyéni szinten is felfogja, hogy a pozitív energia, ha nagyobb mennyiségben van jelen a negatívnál, akkor megnövekszik az esély a találkozásra az olyan csillagtestvéreinkkel (Plejádiak, Sziriusziak, Aldebaraniak stb.), akik teljesen szeretetteljesek. Mert a negatívok nem bírják a szeretet energiát egyáltalán.

Ezért is meg kellene érteni, hogy ne az olyan dolgokkal foglalkozz, amik csak a negatívitást erősítik. Csakis önmagaddal és a szeretetteljes tevékenységekkel. Ebben is nyilvánul meg a felelősségünk, hogy mégis hova húzunk. Fel felé vagy lefelé. Ez látszik már jó ideje, hogy a nagy többség csak vár és remél. Hát egyáltalán nem remélni, hanem cselekedni kell, ami igen a kényelem zóna feladásával is jár. Átmenetileg vagy pedig teljesen. Ez is csupán a Teremtő akaratától függ, hogy minden embernél, hogy fogja az adott egyént/egyéneket rákényszeríteni, akik megakarják tartani a pozíciójukat (A jelenlegi elit például.) más és más praktikákkal a kényelmi zóna elhagyására.

Ha ezt a dolgot még azelőtt végrehajtod, hogy önként kilépsz a kényelmi zónádból akkor magadnak nyersz egy boldog napot és ezzel együtt a lehetőséget arra, hogy boldog is legyen az egész életed. Boldog leszel annak következtében, hogy szabad leszel és azt teszed, amit szeretsz csinálni. Nem pedig azt, amire megpróbálhatnak rákényszeríteni.

Mostanság tanultam meg igazán én is különböző szituációk (családi dolgok...) során, hogy a változás mennyire örökös és folyamatos, de egyben szükséges is. Az Isten és az őt képviselő Fénylények mindenkit eltávolítanak a Fénymunkások mellől, akik csak zavarják vagy akadályozzák bárhogy a tevékenységét. Ezt én is tapasztalom már jó ideje. Ezért jobb inkább néha nem az árral szemben különösen az Univerzum áradatával szembe menni, mert előbb vagy utóbb elfáraszt és azon kapod magad, hogy kiégsz és átkerülsz egy másik síkra. Itt jelen esetben egy másik 3D-s bolygóra. Az, aki meg elfogadja a változást és tesz is érte a sajátos módján azt a Teremtő (Univerzum) megjutalmazza sok-sok csodával, tudással és élménnyel. Szinte leírhatatlan élményekkel is. Sokan is még csak most tanulhatjuk köztetek én is meg igazán a "kapni és elfogadni" című leckéket itt a Földi létünk alatt. Ami nemcsak a földönkívüliektől jöhet. Hanem mi nekünk is egymás felé szeretetteljesen. Ez lesz az Aranykor egyik ékköve.

És itt jön a képbe most maga a cím is. Maga az önbizalom és az ára. Az önbizalom azért fontos, mert ha magadban bízol. Azzal együtt az Istenben (Univerzumban/Teremtő Atya-Anya/Forrás stb.) is bízol. Csak egyszerűen engeded magadon keresztül tevékenykedni a Teremtőt a világban és ezzel együtt te magad is tevékenykedsz, ami oda-vissza csak jót hozhat, ha az a tett a Teremtő törvényeivel összhangban van. Innen jön képbe a tudatosság is, mert a Teremtő nem fog téged megakadályozni egy rossz dolog elkövetésében, de az árát viszont előbb vagy utóbb visszakapod, mert ez így járja. Ezért nem balhéznak a legtöbben a magasan fejlett földönkívüliek és más dimenzióban élők közül. Ennyire egyszerű.

Addig meg az árra is kitérve. Maga az ár annyi, hogy a szabad akaratod lekorlátozódik abban az értelemben, hogy az Univerzum "hivatalos" része is leszel. Hiszen tudomásul veszed és ezzel a lényed nem fog elszabadulni. Tehát nem megy át egóistába (önimádó), ha teljesen tudatosan csinálod. Mert hiszen a tudatosság révén jön a felismerés, hogy Egy vagy mindennel. Ez is ennyire egyszerű. És ezért is én úgy látom, hogyha a problémáink így oldhatóak meg igazán, akkor oké. Megfizethető. Nem kell velem egyetérteni, de nekem a megérzéseim ezt jelzik, hogy az Isteni terv bizonyos keretek között ezt tartalmazza.

Nem leszel olyan, akinek nincs tudata és valami bábú funkciót fog betölteni. Erről szó sincs. De itt a Földön élőknek ez lesz az egyik legnagyobb megemészteni valója, hogy a túlzott szabad akarat egy nagyon minimális korlátozást fog csorbulni. Pontosabban nem garázdálkodhatnak "megkéső" következmények tekintetében az alacsony rezgésű emberek. Ezért is a Földanya és a Teremtő kiválogatták/kiválogatják azokat még, akik alkalmasak az új Föld lakói gyanánt. Azt én sem tudom, hogy meddig fog ez folyamat elhúzódni, de már az utolsó simítások zajlanak azok között, akik eltávoznak és azok között, akik megmaradnak majd a Földön.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése