2013. május 26., vasárnap

29. Bejegyzés: Portál nyitás és tovább...

Üdvözöllek kedves olvasó!

A mostani bejegyzés a jelenlegi portál nyitást boncolgatja elsődlegesen. Ami tegnap magyar idő szerint este 21:12 perckor történt meg. Magam is csatlakoztam 2 perccel a portál kinyitása előtt a világ meditációhoz és a leírtak szerint eljárva éreztem magamban, ahogy a Fény energiája végig fut és teljesen körbeveszi a Földet.

A portál kinyitása sikeres volt. Aki nem meditált, mint ahogy az alvók többsége világszerte. Sokan szédülést, émelygést, végtag vagy fejfájást tapasztalhattak. Ez maga az energia érintése volt, ami a megszokott helyekről kiszakította a régi mintákat és elkezdte azokat újjal befedni. Legyetek rájuk nyitottak! Az implantátumok, amik a nem fizikai síkokon voltak ránk szerelve eltávolításra kerültek és a helyét az élet virágának szimbóluma foglalta/foglalja el.

A nem fizikai síkokon is hatalmas törlés keletkezett. A másik oldal tekintetében. Mostantól nagyon sok ember azt fogja megtapasztalni, hogy amilyen dologgal/dolgokkal ezidáig nem foglalkozott vagy foglalkozik egyszer csak elkezdi foglalkoztatni. Hirtelen intelligencia emelkedés formájában is megtörténhet ez. Vagy elkezdesz olvasni egy idáig te neked elsőre szokatlan témájú könyvet. Szóval ne lepődj meg, ha nem értettél évekig valamit és egyszer csak beugrik rá egy egyértelmű és egyszerű összefüggés arról az adott dologról. Bár ez inkább az alvókat és az ébredezőket érinti elsődlegesen. Mindenki vegye tudomásul, hogy a változás belülről elindult és meg kell értenie, hogy aki magának árt az csak magát fogja lehúzni minden értelemben. Minden visszaüt azonnal.

A változás kifog vetülni minden területre. Ami persze elsősorban Földi értelemben idő kérdése is. Sok igazság és sok összefüggés lesz az emberek életében és más felsőbb világok lakói látogatást fognak tenni mostantól kezdve azok számára, akik megengedik. Vegyétek tudomásul, hogy meglepetésként fognak érni ezek a dolgok benneteket. Ne legyetek ijedtek, mert a szeretet csak a szeretetet tudja felismerni.

A Galaktikus Föderáció Földön élő tagjait rövidesen felfogják keresni személyesen és személyes megbeszélés keretében lesz szó a hogyan továbbiról. Ez most minden GF-esnek szól! Ne ijedjetek meg, ha egy Fényhajót láttok és leszáll egy dombon, udvarban, parkban vagy egyszer csak a házadban találkozol a csillagtestvérekkel. A Galaktikus Föderáció nem a kormányokon, hanem az egyszerű embereken keresztül mutatkozik meg. Bárki, aki összefut a GF tagjaival nem fogják őt űrhajóba se sehova behívni. Pusztán beszélgetések lesznek a hogyanról, a miértről és az okról vagy okokról. De ez persze már bármelyik pillanatban megtörténhet.

Csak is az olyan emberekhez fognak elmenni a GF-sek, akik nagyon mély önismerettel rendelkeznek. Ezért lehetőleg, ha van benned bármi félelem, kétség, elzárkózás vagy ellenségeskedés, akkor azt azon nyomban kezd el felszámolni magadban. Attól még az éberséged megmarad, hogy ez a négy negatív tulajdonság eltűnik belőled. A GF tagjai mind szeretetteljes galaktikus emberek is, akik között vannak nem emberi földönkívüliek is. A nem emberi lények még nem szállhatnak le. Csakis az emberek fognak először bemutatkozni, hogy majd a Földi emberek megszokják a jelenlétét más bolygón élőknek.

A televíziók erről nem fognak beszámolni, ameddig nincs kitisztulva az a közeg sem. Szóval, ha a tv-ben azt hallod, hogy földönkívüliekkel történt találkozó az nem a GF-től, hanem a másik oldaltól jövő negatív földönkívüliektől jövő üzenet lesz. Légy nagyon éber! Van terv a televízión keresztüli bemutatkozásra, de az nem a politikusokon, hanem a GF felső vezetőin keresztül fog megtörténni, ha az Isten is úgy rendelkezik.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

10 megjegyzés:

  1. Negyedszázada várunk rá!

    Ugyanakkor, kedves Tamás, a szokásos channeling-információk szintje is sokszor sajnos elég sablonos ( különösen, ha évtizedeken keresztül olvassa az ember ), mivel azok spirituális tartalama az átlagemberhez elve nem jut el, vagy ha el jut, akkor nem veszi komolyan, hiszen nem az ő hivatalos tekintélyeitől jönnek, másrészt a fénymunkások millióinak meg túl kevés, addig, amíg minden channeling-szöveg JÖVŐIDŐBEN van fogalmazva és nem a jelenben!

    Üdv : Spiritufó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem csatornázás. Csatornába tudjuk mindannyian, hogy mik folynak le...Hadd ne részletezzem. Pedig ezeket az információkat kaptam a feletteseimtől is, hogy ez várható annak, aki megdolgozik érte. Az, aki meg csak vár és nem az önismeretre törekszik az kapcsol vagy pedig lemarad a fejlődésben. A döntését mindenki saját maga hozza ez is ugyan ilyen egyszerű. De még egyszer köszönöm az észrevételt.

      Üdv: HUNFény.

      Törlés
  2. HÁLA ÉS KÖSZÖNET!NAGYON ERŐS,SZERETETTELI ÉRZÉS,ÖRÖM EZT OLVASNI!ÉN VÁROM!<3

    VálaszTörlés
  3. Kedves Tamás!

    Kedves Tamás!
    A GF-sekkel való találkozásról én is ugyanazt kaptam, amit Te. Nekem is ugyanazt mondták, akikkel kapcsolatban állok (persze nem ugyanúgy elmondva, mint neked, de ez természetes), hogy sor fog kerülni személyes találkozásokra. A portál megnyitás valóban sikeres volt, ezt én is éreztem, de mondták is, valamint meditáció közben és utána is végig nagyon kellemes érzés járta át az egész lényemet. Éreztem a jelenlétüket, fogták a kezemet, amely számomra igen különleges volt és jól esett.

    Köszönöm.

    Üdv, Zsuzsa

    VálaszTörlés
  4. akkor a nem emberszerűek félnek tőllünk?a reinkarnáltakat meglátogatják?

    VálaszTörlés
  5. *****/ ÉN NEM MEDITÁLTAM, DE ÉREZTEM A ROSSZÚLLÉTTEK JELEIT ... SZÉDÜLÉS , HÁNYÁS, FEJFÁJÁS ./ DE A FÉRJEM A MINAP MEGJEGYZÉST TETT RÁM, HOGY TELJESEN MEGVAGYOK VÁLTOZVA ... ÉN EZT NEM VESZEM ÉSZRE MAGAMON... NEM TUDOM MI LEHET AZ AMIBEN VÁLTOZTAM ??, ... DE Ő A VISELKEDÉSEMBEN GONDOLJA A VÁLTOZÁST ... A LÉNYEG ÉN SEMMI ILYET NEM VETTEM ÉSZRE MAGAMON... SZERINTEM UGYANAZ VAGYOK, AKI VOLTAM... , SZERINTE MEG NEM ... NEM ÉRTEM MI TÖRTÉNT VELEM ??? ,MERT ÉN SEMMI VÁLTOZÁST MAGAMON NEM TAPASZTALOK... CSINÁLOK DOLGOKAT, MIKET EZIDÁIG NEM CSINÁLTAM ... OLYANOKAT MELY POZITÍVAK, ÉS AZ ÉN JOBBULÁSOMAT , BOLDOGSÁGOMAT ÉS SZABADSÁGOMAT AKAROM ÁTVARÁZSOLNI AZ ÉLETEMBEN, MIKET EZIDÁIG NEM KAPTAM MEG ... OLYANOKRA VÁGYOM, MIK ELŐRELENDÍTÉST HOZNAK A BOLDOGULÁSOMHOZ ÉS SOKKAL JOBBAN TÖRŐDÖM MÁSOKKAL, HOGY NEKIK IS JÓ LEGYEN ...

    VálaszTörlés
  6. ***** / Nem vagyok *SPIRITISZTA, de nem is érdekel a vallási hovatartozásom.... én csak lebegek és hagyom , hogy életemet odasodorja az én drága ISTENEM , amerre azt ő parancsolja ... ahol azt jónak látja... / De két dolgot azt nagyon akarok.... hogy EGÉSZSÉGES legyek és sohasem legyek beteg ... és hogy NAGYON DE NAGYON BOLDOG LEGYEK ... / Mert amióta már többször majdnem meghaltam, azóta állandóan beteges vagyok... minden bajom előjön... egyik betegség váltja a másikat... Nincs olyan nap, hogy ne legyen valami bajom , hogy jól érezzem magam... A hangulatom meg állandóan nyűgös és borús ... / Hát ilyen vagyok én , ... ilyen az én életem és így kell nekem együtt élnem a betegségemmel... / Megakarok tőle szabadulni, de sokszor úgy, hogy inkább haljak én meg, hogy ne kelljen szenvednem... S mindezeket még tetőzi, a rendezetlen életem is ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Földön lévő lét egy önkéntes vállalás, amit az itteniek és az ő csatlósaik elferdítettek. Az a lényeg, hogy már számukra végleg vége. Gaia lerázza őket magáról. De ehhez nekünk is hozzá kell járulnunk a saját módunkon. Egyre jobban leválunk róluk és elengedjük őket. Ez az egy nehéz, de járható út.

      Törlés