2013. június 11., kedd

32. Bejegyzés: Ne kövesd tovább a régit, hanem csak légy önmagad!

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy fontos dologról szeretnék neked írni. Méghozzá arról, hogy most a régiek, akiket csak pusztán nevezzünk az elitnek. Mindenáron ragaszkodnak a hatalmukhoz. Tudom ezzel még nem mondtam most semmi újat. De jelenleg az emberek életében mindenütt világszerte meglátszó, hogy ki az, aki fent van és ki az, aki lent. Ez mindenkinél úgy van, ahogy kell lennie. Tehát a Teremtő tervei szerint.

Most azt a felkérést kaptam a Felemelkedett Mesterek egyikétől Jézustól, hogy tolmácsoljam nektek az ő üzenetét. Azt üzeni, hogy ne kövessétek tovább a régi hiedelmeket, a régi vaskori gondolkodást, a régi leláncoló függéseket/függőségeket okozó tevékenységeket. Válasszátok magatokban a feltétel nélküli szeretettet, mert ez tud csak felemelni. Minden más csak lehúzhat. Itt most az elitnél is maradva. Az itteni elit elmebetegekből áll. Aki nem hiszi nyugodtan utánuk járhat, mert egyre többen számolnak be a hivatalos fősodratú médiákban is. Magyarországon is a legtöbb nyilvánosan szereplő politikus az. Ne kövessétek őket tovább! Mert csak káoszt, anarchiát, gyűlöletet, konfliktust és alacsony rezgésű dolgokat hoznak létre és magukkal. Aztán meg 4 évente jön megint a bábok színének cseréje. Aki olvassa e sorokat és nem hisz a saját szemének vagy fülének sem e tények láttán vagy hallatán sem az csak magának árthat.

Már a Teremtő Atya/Anya és a Földanya közösen dolgoznak azon számtalan más felsőbb dimenzióban élővel, hogy a mi világunkba átküldjék ide a Fényt. Az a dolog, amit Eseménynek neveznek nagy részt rajtunk is múlik, hogy mikor történik meg, mert ahogy látja az Isten az embereken az önmunkát és a változtatni akarást annál nagyobb lesz az esély rá, hogy az Esemény annál hamarabb beindul és ezáltal megszabadulhatunk az olyanoktól, akik csak felelőtlen gyerekek módjára játszanak a bolygó és az emberiség sorsával. Semmire sem tekintetben önmagukon kívül, vagy még arra sem. 

Most csak azt tehetjük, hogy magunk deklaráljuk a függetlenségünket a régi Vaskortól minden értelemben. Aki ezt megteszi az már egy lépést tett az Aranykor felé. Magam is ezt teszem minden pillanatomban, amikor ébren járok kelek a Föld különböző szegleteiben, és mutatom a példát. Vagyis élem az életem a spiritualitás jegyében és, aki szeretne mellettem jönni az úton és felkér, hogy tanítsam azt én megtanítom addig a pontig, ameddig engedi és kéri. Azután tovább megyek az utamon. Így megy ez és nem másképp.

Na most ezt nagyobb mértékben is ellehet képzelni amikor egy fiatalabb Földi/földönkívüli faj/fajok tanul az idősebb Földi/földönkívüli fajtól/fajoktól. Ugyanez megy az egyéni életben is csak kisebben. Csakhát embereknél.

Most itt a dolgunkat magunknak kell rendbe tenni a mi ráeső részünkre. Vagyis a belsőnkre kivetülve kell dolgozni önmagunkon, hogy összhangba kerüljünk a Létezéssel (Univerzummal). Minden lehetséges formában. Ez nem azt jelenti, hogy vallásos vagy valami szekta tagja leszel. Nem erről van ebben egyáltalán szó. Pusztán hozol egy egyszerű és felelősségteljes döntést, hogy alkalmazol egy elvet. Ennek az elvnek a neve "Élni és élni hagyni" elv. Ez maga a spiritualitás alapja is. A többi csak a kiteljesedés kísérő jelensége, ami bearanyozni képes az életedet is, hogyha engeded.

Az itteni elitre is kicsit rátérve. Azt kell tennünk, hogy elkezdünk szétnézni a mi tájékunkon. Magam azt látom, hogy az egyetlen megoldás, ami képes a magyarságot (magságot) összehozni. Az maga a Borbély József által kigondolt és megjelenített Apostoli Magyar Királyság. Teljesen a spiritualitás alapján van ez a társadalmi modell is. Magam ennek nevezem. Itt nem kell semmiért sem fizetned Ft-ban mérve, hogy ennek a társadalomnak a tagja lehess. Pusztán hoznod kell egy döntést érte. De ez pusztán azzal jár, hogy a Ft helyett az STK lesz a pénzed neve. Nem kell olyan dolgokat ezentúl fizetned mint amilyen a mostani (illegitim) kormányzat teljes adórendszere. Az AMK-ban nincs adózás, mert maga a pénzrendszer egyszerűen mindenkinél úgy működik, hogy az emberek a Szent Koronát képviselők jelenítik meg magát a mindenséget. Úgy értve ezt, hogy a pénz, amit alapvető havi jövedelem néven kapsz minden hónap elsején az egy elektronikus számlára (pénztárcára) jut el. Havi 1.000 STK vagyis 200.000 Ft. Amihez pusztán a személyid, lakcímkártyád, egy fotó magadról és egy androidos NCF technológiával rendelkező mobiltelefon szükséges. Bővebb információkat a weboldalukon találsz. http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php

Nem kell hinned nekem a leírtak láttán sem. Mert mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy a Létezésben mit akar kezdeni magával. Ezért teljesen szabad akaratodra bízom, hogy elfogadod e ezt a felvázolt lehetőséget, vagy pedig nem. Na, de ennyit az AMK-ról. Tovább lépve az egészen.

Most az elit a médiáját, és a dezinformálós hálózatát arra használja, hogy összezavarhasson vagy megtévesszen bennünket. Nem szabad ő nekik elhinni még azt sem, amit kérdeznek. Mert annyira bele vannak süppedve a hazugságokba, hogy ők csak azt látják eredményként is, amit összehazudnak. Addig te amíg az igazat keresed, azt csak a belső iránytűd segítségével lelheted meg. Másképpen különben csak zsákutcákba jutsz.

Itt vannak a nagy lehetőségek, amik megfogják mutatni az emberek számára teljesen, hogy lehet változtatni ezeken az állapotokon a puszta akarat és a döntés által. Ezért kell csak annyit tenned, hogy elengeded a múltat. Nem eltörlőd vagy visszamész oda, hanem csak elfogadod, tanulsz belőle és elengeded, hogy a jelenedbe kerülj át. A jövődet sem előre megtervezed több évvel vagy évtizeddel. Hanem pusztán az örök most állapotában állva hagyod kibontakozni az életed. Ennyi a teendőd ahhoz, hogy önmagad lehess. Ezzel együtt dolgozol önmagadon az olyan részeiden is, amikről úgy érzed, hogy nem szolgálnak már téged a létedben.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

6 megjegyzés:

  1. Rendben van, Tamás! Csak a probléma, hogy Borbélyt még a "nemzeti" értelmiség nagy része sem veszi komolyan, mivel a kormányzó mögött nincs semmilyen erőszakszervezet, ( magyar eddig csak olyan vezetőt vett komolyan, amely mögött látható erő állt! )ezért ők a "Kormányzót" csak egy hatalommániákus operett-figurának tartják - holott kétségtelen, hogy óriási munkát végez Borbély, de hatása inkább csak egy nagy szűk rétegre van.

    A másik probléma pedig az, hogy valójában nem egy önjelölt kormányzó van Magyarországon az álrendszerváltás óta, hanem nagyon sok, éppen azért, mert a magyar egy nagyon individuális nép, és itt mindenki vezetni akar! Vagyis különböző szekértáborok vannak, különböző nemzeti vezéregyéniséggekkel, melyeknek tagjai folyamatosan fikázzák egymást, miközben az ország kifosztása zavartalanul folyik tovább.

    A közös nevező megtalálása viszont a legnehezebb feladat immár évtizedek óta, mivel a nemzeti önrendelkezésért küzdők is már nagyon súlyos sebeket ejtettek egymáson és ráadásul a világnézetük is sokszor teljesen ellentétes egymással.

    És van még egy harmadik, inkább spirituális probléma is, az ugyanis, hogy Borbély az Apostoli Magyar Királyság névvel azt jelzi, hogy egy középkori, 3D-s világot akar "újratölteni", bizonyos hatékonyabb és élhetőbb jogi és pénzügyi rendszerrel feljavítva.

    Ez persze jó lenne, de a hamarosan bekövetkező tudatváltás/ dimenzióváltás miatt mégis a felemelkedés szempontjai lennének az elsődlegesek, és nem azok, hogy a régi 3D-s világban, hogyan lehet ismét elviselhetően élni.

    Üdv : Spiritufó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Spiritufó!

      Magam a Teremtő útmutatására és akaratára hagyatkozom. Az AMK nevű csoportosulás sem örökös lenne, hanem csak átmeneti. De mivel a Létezésben minden a maga módján és a lehetősége szerint zajlik ezért az általad 3 dolgot nem lehet és nem is szabad ténylegesen figyelmen kívül hagyni. Magam amikor találkoztam a Borbélyékkal személyesen és beszéltem is nem egyszer. Ők maguk pedig a tudatszintjükön 5D-sek. Mert a tudásuk is nagyon nagy és ennyi tudást ilyen rövid idő alatt nem képes senki sem összegyűjteni a Földi síkon, hanem csakis a Teremtő segítségével. Ezért is ő is az Isteni terv szerint halad.

      Mondjuk magam nem az AMK-ért vagyok személyesen felelős, hanem a GF Magyarországi/Földi képviseletéért. Ezért is én ennél is maradok. Az Isten úgyis elvezeti azokat az embereket mindenhova a megfelelő helyre. És, ha az AMK lesz itt az államhatalom Magyarországon, akkor az lesz, ha meg nem, akkor meg másik. Ezért is minden az Isteni terv szerint halad. Pedig ők maguk is tudnak a felemelkedésről és eszerint is próbálnak részben eljárni.

      Ők nem egy középkori feudális rendszert szeretnének, hanem azt, amit mindig is egy spirituális társadalom jellemzett. Teljesen egyenrangú fél mindenki a Szent Korona képviseletében. A Szent Koronáról is kicsit beszélve. A Szent Korona, az ország alma, a kard és a jogar nincs már itt a Földön, hanem a Sziríusz A-n van restauráció alatt. Ezért nem is képesek annak az erejét sem alkalmazni negatív, de pozitív célra sem. Akkor fogják visszahozni, amint a jelenlegi Földi elit ellett távolítva.

      Törlés
  2. Spiritufó!
    Elnézést kérek, hogy itt szóljtalak meg (és elnézést HUNfénytől is ezért), de az oldaladon: spiritufo.ditro.hu-n nem találtam erre lehetőséget.
    Van esetleg egy email-címed, amire írhatnék? Ugyanis lenne néhány kérdésem a bejegyzéseiddel kapcsolatosan, néhány dolog, amit nem értek teljesen. Nemrégiben találtam az oldaladra, és még csak kezdő vagyok ebben a témában, mondhatni a tudatom nevelésében még csak kisiskolás :)
    Örömmel veszem, ha válaszolsz! :)
    Üdv.

    HUNfény!
    A te oldaladra is nemrégiben találtam rá, a portálnyitás napja előtti reggel :) Sok energiát kaptam Tőleg, ezt nagyon köszönöm :)

    VálaszTörlés
  3. Óriási örömmel és lelkesedéssel kapcsolódtam be az AMK lobogója alá.
    És találtam rá HunFényre és a többi Energiára mely itt van velünk.
    Hiszem, hogy a Teremtő segítségünkre van ha szeretettel visszük/hírdetjük a
    Szent Korona Bank létezését is.
    Köszönöm, hogy megtalált az AMK -kicsit késve, de most volt itt az ideje számomra-
    és ITT lehetek veletek . Köszönöm-köszönöm-köszönöm.

    Julianna

    VálaszTörlés
  4. A frankót megvallva be van tojva a nép! erőszakszervezetnek ott van a rendőrség. megvannak az autóik a fegyvereik minden, ami a jelenlegi kiszolgálók ellen kell. Ha nem teljesíti az uj parancsot akkor ki kell vonulnia az állományból. Ha nem állnak az emberek Borbély József mögé, akkor eltiporják és a nemzet tudat is elveszik. Ennyi erővel feleslegesen tanultuk meg a nyelvünket és minek nevezzük magunkat magyarnak! Közösségszervezés alapján kell felépítenünk az életünket, de ahhoz kell egy nemzet tudat, hogy tudd kik azok akikkel szóban állhatsz egyáltalán! Akik hasonló módon gondolkoznak, mint te és elég tudatosak ahhoz, hogy felfogják mi folyik körülöttük! Ha a hazugság és a gyávaság átjár minden szintet, akkor nincs értelme létezni se! Ezt a gyengeséget szépen kihasználják a szomszédaink a pénzkibocsátási jog hiánya miatt! Egy kis fedezetet kell pumpálni a szent korona mögé, helyi formában kell közvetíteni térségekhez kötve a távolsági forgalom csökkentése miatt és valóban az emberek cserekereskedelmét át lehet tenni a hétköznapokba! Mi is tudunk mobiltelefonokat gyártani, műholdat fellőni, Környezetkímélő autót gyártani és fegyverkezési eszközöket, amit csak a tényleges publicikált külső fenyegetés kapcsán lehet szorgalmazni! Amit Borbély úr és csapata csinál az ember feletti és szeretnék én is hozzátenni valamit!

    Üdv: mityka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mityka!

      A gondolataidnak nagyon is van alapja. Nemcsak a rendőrséggel, de így az átlag emberekkel is kapcsolatosan. Magam az AMK-nak is csak úgy tudok segíteni, hogy itt az interneten keresztül küldöm el nekik az információkat, mert mást itt a környékemen egy magam nem igazán tudok tenni, és nem is tehetek a felettesem és a segítőim útmutatása szerint. Az AMK-nak van facebook-os csoportja, de most egyelőre e hónap 18-ig létszám stop van, mert most olyan műveletet végeznek, ami miatt kicsit a tag felvételt szünetelik.

      https://www.facebook.com/groups/124093737711397/

      Ha érdekel, akkor nyújtsd be a csatlakozási kérelmed és légy türelemmel. A Teremtő kísérjen téged utadon.

      Törlés